Manevrabilitate superioară cu noul plug vibrator pe șenile Vermeer SPX25 cu comandă de la distanță

MEq
By MEq mai 21, 2018 16:03

Manevrabilitate superioară cu noul plug vibrator pe șenile Vermeer SPX25 cu comandă de la distanță

Noul plug vibrator Vermeer SPX25 este proiectat pentru instalarea rapidă și eficientă a cablurilor/fibrei optice și a sistemelor de irigații. Dispune de o telecomandă multifuncțională care îi oferă operatorului o vedere completă (360 de grade) asupra punctului de lucru și asupra produsului instalat, evitând eventualele obstacole. Plugul vibrator SPX25 este compact, puternic și este dotat cu șenile, pentru a minimiza impactul asupra solului.

Plugul vibrator Vermeer SPX25 este echipat cu un motor pe benzină Kohler de 25 hp (18,6 kW) care asigură suficientă putere pentru instalarea de țevi de dimensiuni mici și cabluri la adâncimi de până la 30,5 cm și pentru forarea sub căile de acces și trotuare cu ajutorul atașamentului opțional Porta Bore. Șenilele din cauciuc ale plugului Vermeer SPX25 au o presiune la sol de 0,3 bar și oferă o bună flotație în condiții de sol moale. Plugul ușor are o viteză de transport de 6 km/h.

Pentru virarea eficientă, în timpul instalării utilităților în jurul obstacolelor, SPX25 este echipat cu un plug pivotant, cu un unghi de înclinare de 55 de grade, care se reglează automat în viraje. Pe utilaj poate fi montat un suport opțional pentru rolă (bobină), pentru reducerea numărului de unelte și a forței de muncă necesare pe șantier. Operatorii au, de asemenea, opțiunea adăugării unui kit de greutate pentru o tracțiune suplimentară, atunci când lucrează în condiții de teren dur.

„Pentru aplicații precum instalarea de fibră optică sau cabluri, contractorii se pot confrunta cu diferite provocări: porți înguste, garduri și diverse obstacole din grădini”, a explicat Ed Savage, manager de produs la Vermeer. „Plugul SPX25 minimizează aceste preocupări. Am eliminat necesitatea ca operatorii să conducă utilajul (de pe platforma) din spate, ceea ce înseamnă că pot sta deoparte, având o vedere optimă (asupra punctului de lucru). Acest design ne-a permis, totodată, să facem plugul chiar mai compact, pentru performanțe excelente în zonele strâmte.”

MEq
By MEq mai 21, 2018 16:03