Dieci anunță un acord comercial cu JLG Industries pentru o linie de telehandlere rotative

MEq
By MEq octombrie 1, 2021 23:00

Dieci anunță un acord comercial cu JLG Industries pentru o linie de telehandlere rotative

Dieci a semnat un acord comercial pe termen lung cu JLG Industries (membra Oshkosh Corporation și producător mondial lider de platforme de lucru înaltime și manipulatoare telescopice), pentru introducerea unei noi generații de manipulatoare rotative cu braț telescopic pe piața nord-americană.

Pentru această nouă gamă de produse, Dieci vine cu experiența sa de 20 de ani în domeniul manipulatoarelor rotative cu braț telescopic, fiind recunoscut pentru inovație și avans tehnologic.

Noua linie de telehandlere rotative JLG va oferi performanțe premium și ușurință în utilizare. A fost proiectată de la zero, având în centru operatorul, pentru un confort optim. Linia va consta inițial din trei modele: JLG R1370, R1385 si R11100 – cu înălțimi maxime de ridicare de la 19 până la 29,5 m și capacități maxime de ridicare de la 4990 până la 5987 kg.

„Parteneriatul dintre Dieci și JLG marchează colaborarea a doi lideri de piață mondiali în domeniul manipulării”, a declarat Ciro Correggi, CEO al Dieci. „Suntem mândri de istoria noastră de fabricație și de succesul în Europa cu acest produs și suntem încântați să colaborăm cu o companie de calibrul JLG, pentru a duce aceste produse si către clienții din America de Nord.”

„JLG se bucură de asocierea cu un nume inovator precum Dieci pentru a-și dezvolta linia de telehandlere rotative pentru piața nord-americană”, a declarat Rogerio dos Santos, vicepreședinte pentru manipulatoare telescopice, JLG. „Prin colaborarea cu ingineri de design de top din întreaga lume, se așteaptă ca linia de produse rezultată să depășească standardele de calitate și de performanță pe care clienții le așteaptă de la ambele companii.”
Pentru o versatilitate sporită, noua linie de manipulatoare rotative cu braț telescopic JLG va fi disponibilă cu numeroase atașamente de lucru.

MEq
By MEq octombrie 1, 2021 23:00