Hitachi prezintă cel mai mare model din noua serie de excavatoare pe roți Zaxis-7

MEq
By MEq martie 22, 2022 21:55

Hitachi prezintă cel mai mare model din noua serie de excavatoare pe roți Zaxis-7

Noul excavator pe roți Hitachi ZX220W-7 atrage printr-o gamă extinsă de funcții, concepute pentru a contribui la controlul profitabilității, confortului, siguranței și timpului de funcționare. Extrem de versatil, acesta este cel mai mare din gama de excavatoare pe roți de la Hitachi și beneficiază de niveluri de asistență de neegalat pe durata ciclului său de exploatare.

Un profit mai bun
Echipat cu un motor Stage V, utilajul promite un profit crescut, datorită economiei de combustibil impresionante. Sistemul hidraulic HIOS III atinge niveluri mai ridicate de productivitate, cu un consum de combustibil mai bun decât modelele anterioare, contribuind la reducerea costurilor de funcționare. Operatorii pot controla, de asemenea, eficiența combustibilului și costurile datorită noului indicator ECO, vizibil clar pe monitorul LCD.

Proprietarii își pot spori profitul lucrând într-o varietate de proiecte, datorită versatilității excelente a excavatorului pe roți Zaxis-7. Poate fi folosit cu o gamă extinsă de atașamente Hitachi, precum rotoare basculante și cupe, ciocane hidraulice și graifere de sortare, în funcție de aplicație. Acestea se pot schimba ușor cu ajutorul sistemului îmbunătățit de prindere a uneltelor de lucru și pot fi transportate folosind pachetul opțional de atașare a unei remorci. Noul excavator poate fi, de asemenea, reglat pentru a se potrivi preferințelor operatorului și cerințelor șantierului.

Simți diferența
Cabina reproiectată de pe gama Zaxis-7 este mediul de lucru perfect pentru operatori. Ultra-spațioasă, oferă confort și calitate, cu niveluri scăzute de zgomot și mai puține vibrații decât generația anterioară.

Operatorii se vor simți mai puțin obosiți la sfârșitul turei de lucru, datorită mișcării sincronizate a scaunului și consolei. Operarea ușoară se datorează și din noului design ergonomic al consolei și comutatoarelor, accesului comod la comenzi și funcțiilor precum cruise control, transmisiei automate și sistemului opțional ride control, care suprimă vibrațiile provenite de la unealta de lucru frontală.

Siguranță
Cabina oferă, de asemenea, o vedere superioară asupra locului de muncă pentru a proteja operatorii și utilajul de potențiale pericole. Vizibilitatea este sporită de sistemul de camere video Aerial Angle. Acesta permite o vedere bird’s eye de 270 de grade. Operatorii pot alege să vadă pe monitor din nu mai puțin de șase opțiuni de imagine ale mediului înconjurător. De asemenea, coloana de direcție și volanul mai mic lor îmbunătățesc vederea pe geamul frontal.

Excavatoarele pe roți Zaxis-7 vin cu noi caracteristici, precum lumini de lucru cu LED, un ștergător de parbriz ce acoperă o suprafață mărită și oglinzi mai mari. Oglinzile încălzite sunt disponibile opțional. Pentru un plus de siguranță, structura superioară și unealta de lucru frontala se vor bloca, atunci când utilajul este în poziția corectă pentru deplasarea pe drumurile publice.

Uptime crescut
Noul Hitachi ZX220W-7 a fost riguros testat în fabricile din Japonia, pentru a oferi performanțe fiabile și niveluri ridicate de funcționare. Durabilitatea și calitatea se regăsesc în fiecare detaliu (tren de rulare dintr-o singură piesă, ce beneficiază de o oscilație mai mare; sistem hidraulic îmbunătățit al stabilizatorilor; aripi ce protejează de murdărie structura superioară). Pentru o capacitate de ridicare mai mare și o stabilitate excepțională, clienții lui ZX220W-7 pot opta pentru contragreutăți de diferite mase și punți standard de 2.550 mm sau late de 2.750 mm. Timpii de nefuncționare sunt preveniți de sistemul durabil de post-tratare și minimizați de prioritatea acordată întreținerii și curățării ușoare.

Fleet management
Sistemele de monitorizare de la distanță Hitachi le permit proprietarilor să aibă controlul total asupra flotei și asupra volumului de lucru, cu acces la date vitale, prin intermediul Owner’s Site și ConSite. Ambele sisteme trimit zilnic date operaționale prin GPRS sau satelit de la excavator către Global e-Service. ConSite rezumă informațiile într-un e-mail lunar, iar aplicația ConSite Pocket afișează alerte în timp real pentru orice probleme potențiale. Actualizările de software ale utilajului pot fi efectuate de la distanță de către dealeri, folosind ConSite Air. Această funcție permite, de asemenea, ca excavatoarele Zaxis-7 să fie monitorizate cu instrumentul de diagnosticare Hitachi (MPDr. Remote Access) din orice loc de pe glob.

În plus, o inovație unică monitorizează continuu calitatea uleiului de motor și hidraulic, 24/7. Datele sunt transmise zilnic prin doi senzori de ulei către Global e-Service. Aceștia detectează dacă, din cauza contaminării sau a viscozității scăzute, calitatea uleiului s-a deteriorat. Reduc întreținerea și timpii neprogramați și asigură o valoare de revânzare mai mare a utilajului.

MEq
By MEq martie 22, 2022 21:55