Bobcat intră pe piața europeană a încărcătoarelor frontale

MEq
By MEq ianuarie 14, 2021 23:25

Bobcat intră pe piața europeană a încărcătoarelor frontale

Pentru a-și extinde portofoliul de produse și a-și consolida poziția ca lider mondial în segmentul utilajelor compacte, Bobcat a decis să intre pe piața europeană a încărcătoarelor frontale compacte și a încărcătoarelor articulate mici.

Compania își extinde portofoliul de încărcătoare pentru a oferi clienților mai multe opțiuni de produse Bobcat, cu caracteristici optimizate pentru aplicații specifice în construcții, închiriere, agricultură, amenajare teritorială, construcții de drumuri, manipularea materialelor și altele.

Gama actuală de încărcătoare Bobcat din Europa constă din următoarele tipuri de utilaje: miniîncărcătoare pe roți (SSL), încărcătoare compacte pe șenile (CTL), miniîncărcătoare pe șenile (MTL) și încărcătoare telescopice (TL). Acum, Bobcat își extinde gama cu încărcătoare frontale compacte (CWL) și încărcătoare articulate mici (SAL).

Bobcat intră pe piața europeană a încărcătoarelor frontaleNoile încărcătoare frontale compacte (CWL)
Așa cum aminteam, Bobcat intră pe piața CWL cu două modele: L65 și L85. Proiectate și construite de Bobcat în Dobris, Republica Cehă, încărcătoarele frontale compacte L65 și L85 încearcă să stabilească un nou punct de referință în acest segment. CWL-urile Bobcat sunt destinate în principal piețelor de construcții și închiriere, dar sunt potrivite și pentru lucrări de construcții rutiere, deszăpezire, întreținere etc.

„Cu noile noastre încărcătoare frontale compacte puteți aborda orice lucrare, datorită combinației dintre un motor puternic Bobcat și un sistem hidraulic bine echilibrat. CWL-urile Bobcat pot fi, de asemenea, adaptate la diferite aplicații cu o gamă largă de unelte de lucru aprobate de Bobcat”, a afirmat Jiri Karmazin, manager de produs pentru încărcătoare, Bobcat.

Noile încărcătoare articulate mici (SAL)
În ceea ce privește segmentul SAL, Bobcat debutează tot două modele, L23 și L28, proiectate și construite în Bismarck, Dakota de Nord, SUA. Cu noile încărcătoare articulate mici Bobcat, atributele performanțelor ridicate “împachetate” într-un design compact – agilitatea și versatilitatea – sunt acum completate de o amprentă redusă la nivelul solului și o capacitate de ridicare mai mare pentru acest tip de utilaje mici. Toate sunt posibile acum cu aceste utilaje confortabile, ușor de condus și ușor de transportat pe o remorcă.

Utilajele creează foarte puțin “deranj” la nivelul solului, datorită utilizării unei articulații ce permite ca roțile spate să urmeze trasa roților față în viraje. În plus, modul turf-safe (sensibil pentru gazon) limitează deraparea roții. Aceste aspecte fac încărcătoarele articulate mici Bobcat ideale pentru lucrări de amenajare teritorială, construcții ușoare, agricultură și proiecte de întreținere, unde spațiul este limitat și este nevoie de un utilaj cu amprentă redusă la sol.

„Capacitatea înaltă de ridicare oferită de încărcătoarele articulate mici Bobcat în comparație cu greutatea lor este ideală în operațiuni de ridicare și transport în zone strâmte. Brațul extensibil de pe modelul L28 simplifică și mai mult poziționarea sarcinilor, îmbunătățită de vizibilitatea generală. Opțiunile de contragreutate permit personalizarea acestor utilaje, pentru a oferi utilizatorilor capacitatea de care au nevoie într-o anumită aplicație”, a spus John Chattaway, manager de produs pentru încărcătoare, Bobcat.

MEq
By MEq ianuarie 14, 2021 23:25