Tigercat lansează excavatorul manipulator forestier LSX870D

MEq
By MEq august 2, 2021 12:29

Tigercat lansează excavatorul manipulator forestier LSX870D

Tigercat ridică din nou ștacheta odată cu introducerea excavatorului manipulator pentru aplicații forestiere LSX870D. Având ca bază platforma excavatorului pe șenile din populara serie LX870D, noul utilaj este proiectat pentru exploatare în condiții extreme, în pante abrupte. Cu numeroase atașamente, inclusiv noul graifer Tigercat BG13 cu braț cu călcâi sau graiferul scoică SC08, LSX870D este adecvat pentru apucarea și manipularea buștenilor în condiții dificile de teren.

Adăugarea modelului LSX870D în gama Tigercat oferă o alternativă de putere mai mare, cu circuit închis, la versiunea LS855E. Acolo unde LS855E oferă o viteză de pivotare mai mare și o presiune mai redusă la sol, LSX870D permite o capacitate multifuncțională îmbunătățită, precum și o viteză de deplasare mai mare, fiind mai receptiv. Motorul Tigercat FPT C87 dezvoltă 245 kW (330 hp), care, împreună cu pompa dedicată uneltei de lucru, oferă suficientă putere multifuncțională. Capacitățile de ridicare și raza bratului sunt identice pentru LS855E și LSX870D.

Utilajele Tigercat cu cabină cu autonivelare folosesc tehnologii și sisteme inovatoare optimizate pentru o gamă largă de aplicații în pante abrupte, incluzând aici manipulare și recoltare. Trenul de rulare super-dur Tigercat este mai lung și mai larg, oferind stabilitate excepțională în pante abrupte. Designul brevetat de autonivelare utilizează doi cilindri hidraulici masivi și secțiuni din oțel dur pentru o soluție simplă, robustă și fiabilă. Spre deosebire de sistemele concurente, sistemul de autonivelare Tigercat se înclină în funcție de pantă atunci când realizează nivelarea laterală, ceea ce îmbunătățește și mai mult stabilitatea utilajului și confortul operatorului.

MEq
By MEq august 2, 2021 12:29