Terramac a lansat un nou transportor şenilat: RT14

MEq
By MEq octombrie 19, 2015 15:42

Terramac a lansat un nou transportor şenilat: RT14

La ultima ediţie a târgului ICUEE din Statele Unite, de la finele lui septembrie, Terramac a lansat noul model de transportor şenilat RT14, care se alătură acum mult mai popularului RT9.

Noul RT14 are cuplu şi putere mai mari decât alte modele concurente din clasa sa, fiind propulsat de un motor Cummins QSC 8.3 de 280 hp, ce-i permite să facă faţă cu uşurinţă unei game largi de aplicaţii în diferite domenii: utilitar, minier, petrol şi gaze etc. Maşina are o capacitate maximă de 14 t şi se poate deplasa cu o viteză de până la 10 km/h. Încărcat la capacitate maximă, RT14 are o presiune la sol de 7,5 psi, fiind potrivit să lucreze în condiţii de sol noroios, unde un utilaj cu roţi are şanse mari să rămână împotmolit. Șenilele de cauciuc nu doar îi permit un acces uşor în condiţii ostile de sol şi vreme, ci şi în pante alunecoase sau în teren accidentat. De asemenea, RT14 poate suporta o greutate cu 55% mai mare decât RT9.

Conceput pentru a oferi un grad ridicat de personalizare, RT14 permite montarea uşoară pentru o serie de echipamente specializate: macarale, foreze, generatoare sau rezervoare. Unitățile standard sunt disponibile cu benă în secţiune dreaptă sau semirotundă pentru transport de agregate. Datorită dimensiunilor sale mai mari, RT14 poate suporta dispozitive de ridicare înalte. În plus, sistemul hidraulic standard încorporat în RT14 este configurat pentru a primi atașamente hidraulice, spre deosebire de modelele concurente ce necesită un kit de conversie hidraulică. Utilajul are în dotarea standard cabină ROPS şi FOPS, iar pentru mai multă siguranţă poate fi dotat cu un sistem de control Parker IQAN-MD4 ce include până la 4 camere video.

MEq
By MEq octombrie 19, 2015 15:42

OPINION

ELECTRIFICATION