Atlas își vinde divizia de freze transversale către Kinshofer

MEq
By MEq aprilie 26, 2018 12:06

Atlas își vinde divizia de freze transversale către Kinshofer

Compania germană Atlas GmbH își vinde divizia Schaeff Transverse Cutter către Kinshofer GmbH. Ca măsură strategică, Atlas a decis să se axeze mai mult pe business-ul său principal, și anume cel reprezentat de excavatoare și macarale. Prin urmare, a luat decizia de a renunța la binecunoscuta sa divizie de freze transversale cu tambur dublu.

Frezele transversale Schaeff Atlas sunt cunoscute ca pionieri în această categorie de produse. Gama largă de freze transversale și performanța fiabilă a fiecărui model sunt foarte apreciate de către clienții Atlas în domenii precum cariere/minerit, construcții, amenajări teritoriale, tuneluri și, în special, demolări. Prin urmare, pentru Atlas a fost important să găsească un producător competent, care să fie capabil să îndeplinească promisiunea de înaltă calitate, performanță și dezvoltare viitoare a acestei game de produse.

Astfel, și-a îndreptat atenția către Kinshofer – cunoscut ca un producător de top în toate aceste industrii, cu produse inovatoare pentru clienții săi. Frezele transversale bi-tambur închid cercul în gama largă de atașamente Kinshofer pentru demolări, mai exact gama Demarec MQP și DRG sau gama Kinshofer HPXdrive. Dar de această preluare vor beneficia și alte segmente de produse precum cele de landscaping și construcții. De fapt, aceste trei segmente de produse reprezintă cea mai mare parte a portofoliului larg al produselor Kinshofer.

Kinshofer va lansa această nouă linie de produse la nivel global sub marca sa binecunoscută și o va vinde și susține prin intermediul dealerilor săi regionali. De asemenea, Kinshofer va asigura suport tehnic și piese de schimb și de uzură unităților vândute de Atlas care acum sunt disponibile în rețeaua Kinshofer.

MEq
By MEq aprilie 26, 2018 12:06