Kit-uri Leica Ready, oferite acum pe buldozerele şi excavatoarele Liebherr

MEq
By MEq mai 11, 2017 14:11

Kit-uri Leica Ready, oferite acum pe buldozerele şi excavatoarele Liebherr

Leica Geosystems, lider în industria tehnologiei de măsurare, a anunțat astăzi (10.05) că va oferi producătorului german Liebherr kit-uri Leica Ready de control al utilajelor pentru buldozere și excavatoare.

Folosind un sistem de nevigatie GNSS de înaltă precizie, kit-urile Leica Ready oferă o precizie sporită și îmbunătățesc eficiența cu până la 30%. Permiţând instalarea rapidă a sistemelor de control al maşinii Leica Geosystems, precum Leica iCON iGD4SP Dual GNSS și iGD3 3D pentru buldozere și sistemul Leica iCON iXE3 pentru excavatoare, randamentul investiţiei este uşor de obţinut.

„Prin oferirea de kit-uri Leica Ready pentru buldozere și excavatoare Liebherr, operatorii din construcții îşi vor crește productivitatea și eficiența. Împreună cu nou lansata serie de senzori MSS400 pentru excavatoare, profesioniștii în construcții vor avea la dispoziție cel mai bun control al mașinii”, a declarat Johan Arnberg, președintele diviziei de control al utilajelor Leica Geosystems. „Acesta va oferi utilizatorilor opţiuni bine integrate, cu o instalare simplă. Suntem încântaţi să lucrăm cu producătorii de echipamente originale pentru a aduce aceste soluţii de top în industrie”.

Control complet pentru buldozere, excavatoare
Sistemele Leica iCON pentru buldozer deschid noi dimensiuni în lucrările terasiere și de nivelare fină. Acum nu mai este nevoie de cabluri, piloni sau hub-uri. Leica iCON iGD4SP Dual GNSS îmbunătățește acuratețea atunci când lucrează în medii exigente. Prin combinarea tehnologiei pentru viteză și precizie cu soluția de antenă dublă GNSS, utilajul va funcționa la viteză maximă, iar lama este înclinată pentru a controla eficient materialul la fiecare trecere.

Sistemul este disponibil pe buldozerele Liebherr PR 716, PR 726 şi PR 736 Litronic. „Cu kit-urile Leica Ready instalate din fabrică se asigură instalarea uşoară a sistemelor de control automat. Acestea oferă clientului cel mai înalt nivel de flexibilitate în alegerea sistemului”, a declarat Alexander Katrycz, şef de marketing pentru Liebherr-Werk Telfs GmbH.

Cu sistemul pentru excavatoare Leica iCON, GPS-ul de mare precizie monitorizează poziția excavării cu un model 3D. Leica iCON iXE3 este utilizat pentru colectarea și trasarea de puncte a activităților pe proiecte, precum construcția de drumuri și infrastructuri mari, şantiere industriale etc. Modemul GSM încorporat suportă și transferă rapid fișiere, în timp ce sistemul 3D permite o monitorizare detaliată a oricărui proiect de şantier.

Excavatoarele Liebherr R 918 – R 960 sunt deja disponibile cu un kit pre-instalat, iar modelele A 914 – A 924 vor urma în cursul acestui an. În sectorul lucrărilor terasiere, Liebherr oferă un program amplu de excavatoare hidraulice pe roţi și pe șenile. Cele mai înalte standarde de calitate sunt obținute prin producția internă a componentelor principale, dezvoltate și fabricate de Liebherr. Printre acestea se numără întreaga tehnologie de acționare și control, motoare diesel și o varietate de componente pentru sisteme hidraulice, cutii de viteze și sisteme electronice.

„Am decis să oferim kit-uri direct din fabrică, compuse din suporturi și console sudate pe utilaj, pentru a asambla cu ușurință soluțiile Leica Geosystems”, a declarat Geoffoy Debost, manager de produs, Liebherr-France SAS. „Sistemul este mai bine integrat, mai uşor de instalat şi garantat. Excavatoarele Liebherr beneficiază de flexibilitate și eficiență sporite datorită kit-urilor Leica Ready.”

MEq
By MEq mai 11, 2017 14:11