Himoinsa prezintă HCOMPACT+, noul său turn lumină mobil cu tehnologie LED

MEq
By MEq iunie 21, 2024 17:40

Himoinsa prezintă HCOMPACT+, noul său turn lumină mobil cu tehnologie LED

Story Highlights

  • Himoinsa
  • turn de lumina Himoinsa
  • Himoinsa HCOMPACT+
  • mobile lighting tower
  • HCOMPACT+ mobile lighting tower
  • Yanmar
  • HBOX+
  • HBOX+ Hybrid
  • HBOX+ 48VDC

Related Articles

Protejat de o capotă din polietilenă de mare rezistență, acest turn de lumină portabil este unul dintre cele mai competitive de pe piață în ceea ce privește durabilitatea și eficiența operațională. Cu un consum redus de combustibil, un timp de operare extins și intervale lungi de service, noul HCOMPACT+ încorporează cele mai avansate funcții de conectivitate și un motor Yanmar cu doi cilindri, extrem de eficient.

Himoinsa prezintă HCOMPACT+, noul său turn lumină mobil cu tehnologie LEDContinuând să-și dezvolte gama completă de turnuri de lumină, Himoinsa tocmai a scos pe piață modelul HCOMPACT+, un nou turn de lumină mobil, care se distinge prin capota robustă din polietilenă, tehnologia LED, conectivitate și eficiență maximă. Este un produs ideal pentru industria construcțiilor și de minerit, unde echipamentele compacte, robuste și ușor de transportat sunt o necesitate.

Noul design prezintă un sistem de răcire la distanță, care, printre numeroase alte beneficii, garantează emisii de zgomot reduse de până la 53 dB(A) la 7 metri, dar și durabilitate și valoare reziduală crescute. „Am muncit din greu pentru a dezvolta un design ce izolează zona motorului de restul unității, creând un spațiu independent, departe de fluxurile de aer, reducând astfel aportul de praf, apă și alte substanțe și asigurându-ne că motorul, filtrele și toate celelalte componente pot avea o durată de exploatare mai lungă”, a spus Miguel Angel Ruiz, Global Engineering & Development Head la Himoinsa.

În termeni de mobilitate și transport, HCOMPACT+ este o unitate portabilă și compactă, cu roți omologate și un sistem manual de nivelare care îi asigură stabilitate pe orice suprafață. Pentru a facilita instalarea în aplicații miniere off-road, pot încăpea mai multe unități, în linie, într-un transport. Până la 12 unități pot încăpea pe o remorcă de 13 metri sau 10 unități într-un container de 40 ft.

Șasiul galvanizat al noului model protejează unitatea de rugină, în timp ce buzunarele pentru stivuitor pe toate cele patru laturi ușurează transportul. Capota rezistentă din polietilenă garantează niveluri ridicate de durabilitate, dar este și o componentă rezistentă la uzură, ce maximizează valoarea reziduală a turnului de lumină.

Himoinsa prezintă HCOMPACT+, noul său turn lumină mobil cu tehnologie LEDPentru siguranță maximă în timpul transportului și exploatării, turnul de lumină HCOMPACT+ dispune de un sistem automat de siguranță pentru operarea catargului (AMOSS), care nu permite transportul unității decât dacă este coborât catargul, prioritizând astfel siguranța oamenilor în toate situațiile de operare. Designul include și încuietori interne pentru a preveni eventualele furturi.

În ceea ce privește protecția mediului, HCOMPACT+ este echipat cu o tavă de retenție (110% impermeabilă) pentru a preveni orice scurgere sau vărsare de lichide.
Cu o putere de acoperire de 6.400 m2 la o medie de 20 lux, turnul de lumină HCOMPACT+ este echipat cu 4 lămpi LED de 350 W (tehnologie SMD Chip 50X50). Catargul său telescopic ridicat hidraulic atinge o înălțime de 8,3 metri și se poate roti la 360 grade, garantând astfel o acoperire optimă.

Motor Yanmar | Stage V | Emisii scăzute și eficiență ridicată
HCOMPACT+ încorporează un motor Yanmar 2TNV70 cu doi cilindri, cu un consum de combustibil mai mic de 0,55 l/h, ceea ce îl face unul dintre cele mai competitive produse de pe piață din punctul de vedere al consumului. Dispune de un rezervor de mare capacitate, cu o durată de operare de 400 de ore și intervale de service generoase de 600 de ore – avantaje competitive ale unui motor care a fost proiectat de Yanmar, compania-mamă a Himoinsa „A Yanmar Company” (ale cărei dezvoltări de produse sunt conduse de o echipă multidisciplinară de ingineri, designeri și experți tehnici).

Himoinsa prezintă HCOMPACT+, noul său turn lumină mobil cu tehnologie LEDCET8 | Unitate de control Himoinsa
Controlerul CET8 pe care Himoinsa l-a proiectat și fabricat oferă o interfață intuitivă, ușor de utilizat, pentru a asigura utilizarea simplă și fiabilă a unității. Include un mod de lucru automat (Start/Stop), motor Run/Stop, catarg Up/Down și lămpi On/Off, precum și „reverse” atunci când oprirea este activată. Sistemul de control a fost dezvoltat având în vedere o experiență optimă de utilizare, motiv pentru care noul controler CET8 vine cu un joystick pentru ridicarea și coborârea catargului.

Utilizatorul poate interacționa cu controlerul în mai multe moduri, în funcție de nivelul său de expertiză. HCOMPACT+ este echipat cu sistem CAN BUS, ceea ce înseamnă că operatorul se poate conecta la modulul de management al flotei C4Cloud pentru a controla de la distanță unitățile. Utilizatorii pot gestiona echipamentul de la distanță de pe un smartphone, tabletă sau PC pentru a verifica indicatorii cheie, precum nivelurile de combustibil, orele de service sau chiar pentru a gestiona operarea turnului.

Himoinsa continuă să investească în dezvoltarea gamei sale de turnuri de lumină. Noul HCOMPACT+ este cel mai nou design lansat, alăturându-se recentelor modele HBOX+, HBOX+ Hybrid și HBOX+ 48VDC, în timp ce mai multe versiuni existente au fost actualizate (cum e modelul AS4006, care dispune acum de tehnologie LED și un motor Stage 5) cu specificații tehnice pentru diverse piețe internaționale.

MEq
By MEq iunie 21, 2024 17:40