Noul autogreder Komatsu GF675-6 cu transmisie Dual Mode

MEq
By MEq august 25, 2015 15:33

Noul autogreder Komatsu GF675-6 cu transmisie Dual Mode

Story Highlights

  • Motor puternic EU Stage IV, consum redus de combustibil si silentios in operatiuni la viteze reduse.

Related Articles

Komatsu Europe International N.V. anunta lansarea noului autogreder GD675-6. Transmisia exclusiva Dual Mode de pe GD675-6, special proiectata pentru grederele Komatsu, ajuta la reducerea consumului cu pana la 15% si diferentiaza acest utilaj fata de concurenta. Noul grader Komatsu ofera cea mai mare dimensiune intre punti in clasa sa si performante exceptionale de lucru. Totodata, motorul foarte performant, compatibil cu standardul Stage IV, face utilajul mai putin poluant – arde mai putin combustibil si are costuri mai reduse de operare.

Modelul GD675-6 este echipat cu un motor Komatsul SAA6D107E-3 de 163 kW (215 hp), certificat pentru norma Stage IV, unde catalizatorul de reducere selectiva si injectia de AdBlue (uree) in evacuare reduc emisiile de NOx. Motoarele Komatsu folosesc un sistem electronic de control avansat pentru gestionarea fluxului, a injectiei si a parametrilor combustiei. Functiile din procesul de post-tratare optimizeaza performanta, reduc emisiile si furnizeaza capacitati avansate de diagnosticare, consumul de combustibil fiind redus fara a afecta performantele masinii. Iar pentru o temperatura precisa si controlul fluxului de aer, producatorul japonez foloseste o turbina cu geometrie variabila Komatsu (KVGT) si sistem EGR dotat cu supapă hidraulică.

Eficienta totala a transmisiei Dual Mode a fost si ea imbunatatita pe noul GD675-6. Consuml e redus cu pana la 15%, iar operatorul dispune de viteze ridicate de deplasare gratie transmisiei direct-drive. GD675-6 include programul de intretinere Komatsu CARE, ce vine ca dotare standard pe majoritatea utilajelor pentru constructii Komatsu cu motoare Stage IV. De asemenea, cea mai recenta versiune a tehologiei KOMTRAX transmite wireless informatii despre utilaj (orele de lucru, locația, consumul de combustibil, atenționările de funcționare neconformă etc.).

MEq
By MEq august 25, 2015 15:33