SCX3500-3, cea mai nouă macara pe şenile cu braţ zăbrelit de la Hitachi Sumitomo

MEq
By MEq mai 13, 2016 15:54

SCX3500-3, cea mai nouă macara pe şenile cu braţ zăbrelit de la Hitachi Sumitomo

Hitachi Sumitomo Heavy Industries Construction Crane Co., Ltd., (HSC) a lansat pe piaţa europeană cea mai nouă macara pe şenile, model SCX3500-3, cu o capacitate maximă de ridicare de 350 t şi caracteristici inedite: un corp de bază mai compact, capacităţi deosebite de manipulare şi un sistem avansat de transport şi asamblare.

Ca specificație standard, SCX3500-3 are o capacitate de ridicare de înaltă performanță şi o rază scurtă de pivotare (short-tail swing radius), regăsită în premieră la o macara pe șenile în clasa de 350 tone. Atunci când este selectată de către operator, această ultimă opțiune se asigură că mast-ul variabil nu depăşeşte raza din spate a contragreutății (limitează ieşirea în consolă). Acest design compact, unic îi permite utilajului să lucreze în spații limitate precum cele din depozitele logistice. Versatilitatea macaralei SCX3500-3 este evidențiată de capacitatea ei de a fi setată pentru diferite raze de lucru (de la mari la mici). Operațiunile desfăşurate foarte aproape de macara sunt mai ușoare deoarece unghiul brațului principal este limitat la 88°, iar cel al brațului înclinat la 74°. În plus, pentru o stabilitate mai bună a cadrului inferior, rigiditatea braţului a fost crescută prin utilizarea unei amprente (unui picior) mai largi a braţului confecţionat din materiale cu un diametru mai mare. Nivelul general mai ridicat de stabilitate asigură un control remarcabil ce oferă capabilități precise și fiabile de operare, cu mișcări minime laterale și flexare în partea din față. Macaraua SCX3500-3 este ușor de transportat, graţie lățimii mașinii de bază sub 3 m. 2016-04-12 15.53.47
SCX3500-3 este echipată cu un motor Cummins conform cu norma de emisii EU Stage IV, ce oferă un nivel ridicat de economisire a combustibilului. Noile funcții de decuplare automată a motorului inactiv (auto idle stop) și ECO MODE permit, de asemenea, operațiuni eficiente din punctul de vedere al consumului. Nu în ultimul rând, sistemul de monitorizare de la distanţă al HSC (Hitachi Sumitomo) oferă informaţii precise despre condiţiile de operare a macaralei şi ajută la reducerea timpilor de inactivitate şi la planificarea intervalelor de mentenanţă.

MEq
By MEq mai 13, 2016 15:54