Epiroc a lansat noua generație a forezei SmartROC C50

MEq
By MEq ianuarie 10, 2024 14:10

Epiroc a lansat noua generație a forezei SmartROC C50

SmartROC C50 este una dintre cele mai rapide, mai sigure și mai eficiente instalații de foraj Epiroc de pe piață. Bine-cunoscuta foreză de suprafață este un utilaj preferat de către clienții care au nevoie de putere brută și precizie, lucru datorat în principal tehnologiei COPROD, care oferă o combinație unică de precizie și rezultate optime de împușcare.

„Am ajustat și îmbunătățit o instalație de foraj de suprafață din clasa de top. Noua generație a SmartROC C50 își va demonstra avantajele în operațiunile de exploatare minieră și de carieră la nivel global”, a spus Ulf Gyllander, Global Product Manager, divizia Epiroc Surface.

Noua generație a modelului SmartROC C50 este acum echipată cu un sistem de control RCS (Rig Control System) actualizat, care îmbunătățește eficiența consumului de combustibil cu până la 5 %. Sistemul inteligent RCS monitorizează în mod constant sarcina compresorului și turația motorului, pentru a ține sub control consumul combustibil și a se asigura că impactul asupra mediului este minim.

„Un consum mai mic de combustibil are un impact mare asupra reducerii costurilor – iar SmartROC C50 oferă cel mai mic consum de combustibil de pe piață”, a mai spus Ulf Gyllander, Global Product Manager la Epiroc.

Noua generație a forezei SmartROC C50 este echipată și cu un nou ecran tactil, ușor de utilizat, ce include o interfață grafică actualizată. Ecranul oferă informații valoroase și prezintă operatorului date precum Measure While Drilling. Sistemul actualizat optimizează fluxul de lucru și face mai ușoară navigarea. În plus, automatizarea îmbunătățită reduce cerințele impuse operatorului.

Noul display este folositor și la depanarea utilajului, indicând exact unde se află o problemă, astfel încât timpii de imobilizare să fie menținuți la minimum. De asemenea, tehnologia inteligentă crește productivitatea datorită forajului mai precis și consistenței operațiunilor.

„SmartROC C50 oferă rezultate îmbunătățite la împușcare, ceea ce va fi benefic pe întregul proces de lucru, iar tehnologia inteligentă ajută operatorul la fiecare pas”, a încheiat Ulf Gyllander.

MEq
By MEq ianuarie 10, 2024 14:10