Kässbohrer vine la IAA 2018 cu ultimele inovații în materie de transport și logistică

MEq
By MEq august 7, 2018 00:01

Kässbohrer vine la IAA 2018 cu ultimele inovații în materie de transport și logistică

La cea de-a 67-a ediție a IAA Commercial Vehicles Exhibition, Kässbohrer va expune mai multe inovații din gama sa largă de produse destinate sectorului de transport și logistică.

Sloganul Kässbohrer la cea de-a 67-a ediție a IAA este „Towards The Next 125 Years” și demonstrează determinarea companiei de a găsi echilibrul perfect între tehnologie și ingeniozitate (motto-ul companiei este “Enginuity”, cuvânt compus din îmbinarea termenilor “engineering & ingenuity”), pentru dezvoltarea de noi tehnologii și abordarea dinamicii în continuă schimbare a industriei. Kässbohrer continuă să-și extindă gama largă de produse, de la semiremorci cu prelată laterală până la cisterne și silozuri, de la trailere low-bed și low-loader până la semiremorci platformă și servicii.

În cadrul târgului IAA, Kässbohrer se va concentra pe modul în care inovația în sectorul remorcilor contribuie la modelarea viitorului industriei în zona de vehicule conectate, conducere automată, logistică urbană și servicii de transport.
„Nu putem rezolva problemele folosind același tip de gândire care le-a creat” – a spus Einstein, la rândul său originar tot din Ulm. Kässbohrer va continua să contribuie la viitorul transportului datorită creativității conectate și colective, împreună cu participarea tuturor părților interesate din ecosistemul nostru. Datorită abordării noastre deschise, în 2017 am câștigat Innovation Award la categoria Siguranță (…) și lucrăm cu mândrie într-un consorțiu, susținut de Comisia Europeană, pentru a atinge obiectivul unui transport fără emisii de carbon și durabil” – a afirmat dna. Iffet Türken, membră a Consiliului de administrație al Kässbohrer.

Pentru a îmbunătăți operațiunile clienților, Kässbohrer încorporează în produsele și serviciile sale cele mai recente tehnologii. Opțiunile digitale sunt integrate în sistemele Kässbohrer Digital Trailer Control (DTC), prezentate pentru prima dată în 2014, la a 65-a ediție IAA, permițând operațiuni mai sigure și mai eficiente. Anul acesta, producătorul german va expune opțiunile actualizate ale sistemului DTC pe silozuri basculabile hidraulic și fixe. Pe lângă acestea, va avea la stand mai multe tipuri de vehicule, printre care: o semiremorcă cu prelată K. SCS M, o semiremorcă siloz basculabilă K. SSK 60, un șasiu multifuncțional extensibil pentru containere cu cadru central cu profil octogonal K.SHG AVMH, o semiremorcă cu 3 axe cu platformă joasă K.SLL 3, dar și o semiremorcă basculantă K.SKS.

MEq
By MEq august 7, 2018 00:01