Epiroc lansează noua foreză SmartROC T25 R

MEq
By MEq mai 29, 2023 16:44

Epiroc lansează noua foreză SmartROC T25 R

Epiroc lansează noua foreză cu ciocan de suprafață, pe o platformă complet nouă – emblematicul model SmartROC T25 R. Foreza pentru construcții oferă o serie de caracteristici importante, cum ar fi o rază de acoperire excepțională, abilități remarcabile de deplasare în teren, versatilitate în aplicații și un sistem inteligent de control al platformei (Rig Control System) – ce extinde funcțiile digitale și ajută la reducerea impactului de mediu prin economii de combustibil.

Noul flagship Epiroc SmartROC T25 R este o foreză cu radiocomandă. Cu un design compact, noua foreză din familia SmartROC este dezvoltată pentru construcții (inginerie civilă) și cariere și va fi prima din segmentul său care va face acest lucru – echipată cu mai multe caracteristici și tehnologii de top. Tehnologia Smart include un sistem inteligent de control RCS, oferind forezei cel mai înalt nivel de tehnologie și automatizare din segmentul său.

„Suntem foarte încântați să prezentăm pe piață această instalație de foraj pentru construcții, o foreză construită pe o platformă complet nouă. SmartROC T25 R are posibilitatea de a deschide calea în segmentul său, cu raza sa de acoperire optimizată, abilitatea excelentă de deplasare în orice teren, versatilitatea aplicațiilor și sistemul inteligent de control RCS. Această platformă poate face o diferență reală pentru productivitatea clienților noștri”, a spus Marcus Leü, Global Product Manager la Epiroc.

Raza de acoperire excelentă conduce la o eficiență ridicată
Opțiunile de braț disponibile includ o rază de pivotare stânga/dreapta de 45/45 sau 90/90. Acestei raze i se alătură un sistem de braț de 5,5 sau 6,1 m lungime, oferind noului SmartROC T25 R suprafețe de acoperire de 28 m² (45/45), respectiv, 45 m² (90/90). Aceste caracteristici se potrivesc cu o unitate de rotire de pe braț ce poate pivota la 360° și o geometrie a brațului care îi permite să foreze chiar lângă utilaj. Astfel, Epiroc SmartROC T25 R are o zonă de acoperire excelentă. Foreza va avea cea mai mare eficiență din segment, datorită zonei de acoperire și stabilității sale.

Un centru de greutate coborât, o distanță mare între șenile și un sistem de braț cu o bună manevrabilitate fac ca noua foreză Epiroc SmartROC T25 să se comporte excelent în teren. Bine echilibrată, cu stabilitate sporită, foreza oferă un mediu de lucru sigur și o productivitate îmbunătățită.

Amprentă de mediu redusă
Pentru a se asigura că impactul asupra mediului este cât mai redus posibil, foreza utilizează o cantitate mult mică de ulei hidraulic. În plus, consumul de combustibil este optimizat datorită sistemului inteligent de control RCS. Acest lucru nu numai că ajută la reducerea amprentei de mediu, dar contribuie și la un mediu de lucru mai bun pentru operator. Fiecare dintre aceste îmbunătățiri este un pas înainte spre un mediu de construcții sustenabil.

Versatilitate în aplicații
SmartROC T25 R oferă o versatilitate mare în aplicații. Noul unghi de pivotare de 180° al întregului braț colaborează perfect cu unitatea de rotire la 360° (rotire hidraulică) din vârful brațului. Cu trei lungimi diferite de avans, șenile din oțel sau din cauciuc și dimensiuni de transport compacte, foreza creează posibilități pentru noi aplicații de foraj și noi piețe pentru utilizatori.

„Ne-am ascultat clienții și am dezvoltat o foreză care va oferi operatorilor o gamă largă de caracteristici importante. SmartROC T25 R are un design prietenos de service, cu acces ușor la componentele principale. Consumul de combustibil a fost optimizat, iar foreza este extrem de puternică în raport cu dimensiunile sale, ceea ce permite utilizarea ei în aplicații solicitante în spații restrânse. Această platformă este concepută pentru a fi alegerea evidentă a operatorilor din acest segment, o foreză care le va face ziua de lucru mult mai ușoară”, a mai spus Marcus Leü.

MEq
By MEq mai 29, 2023 16:44