CASE anunță noua gamă de miniexcavatoare Seria D ce cuprinde de 20 de modele

MEq
By MEq mai 6, 2022 11:13

CASE anunță noua gamă de miniexcavatoare Seria D ce cuprinde de 20 de modele

Story Highlights

 • CASE CE
 • Case Construction Equipment
 • miniexcavatoare Seria D
 • Sampierana
 • CNH Industrial
 • CASE D-Series Mini-Excavator
 • CASE Service Solutions
 • CASE SiteWatch
 • CASE SiteConnect
 • Case CX65D
 • Case CX50D
 • Case CX19D
 • Case CX15EV
 • Case CX12D

Related Articles

CASE Construction Equipment a lansat în Europa noua gamă de miniexcavatoare D-Series, cuprinzând 20 de modele de la 1 la 6 tone, inclusiv 2 modele electrice. Pe lângă gama completă de utilaje ce propun o soluție pentru nevoile oricărui client, fiecare miniexcavator din Seria D este echipat cu cea mai nouă tehnologie, caracteristici și unelte de lucru pentru toate piețele și aplicațiile.

Această gamă de utilaje versatile și agile beneficiază de service și fiabilitate superioare, optimizând timpii de operare, productivitatea și rentabilitatea pentru clienți. În plus, gama europeană de miniexcavatoare CASE D-Series este produsă în fabricile din Italia, beneficiind de sinergiile de inovație, tehnologie, expertiză și producție ce decurg din urma achiziției Sampierana de către CNH Industrial, în 2021.

„Miniexcavatoarele sunt un segment cu o mare creștere și reprezintă aproape jumătate din totalul vânzărilor de utilaje europene. CASE a răspuns cererii clienților cu o gamă completă de 20 de miniexcavatoare din Seria D, de la 1 la 6 tone, dintre care două modele electrice în gama de 1-3 tone”, notează Egidio Galano, Director, Construction Equipment Product Management Europe, CNH Industrial. „Având baza de producție în Italia, pentru a alimenta întreaga piață europeană, suntem mândri să producem acolo unde vindem. Producția europeană permite ca primele utilaje din Seria D să fie livrate și să lucreze pe șantierele clienților începând cu al treilea trimestru al lui 2022.”

Cele două modele electrice – primele modele disponibile vor fi gata în trimestrul 1 al lui 2023 – sunt în gamele de 1-3 tone, sprijinind clienții care operează pe șantiere cu norme exigente pentru emisiilor și limitări de zgomot (în zonele urbane).

20 de modele care oferă o soluție flexibilă și agilă pentru toate provocările
„Un avantaj principal al acestei game extinse este versatilitatea – adaptarea unei soluții pentru toate nevoile clienților, fie că este vorba de dimensiuni diferite pentru șantiere cu acces restricționat sau de a profita de gama extinsă de unelte de lucru”, continuă Galano. „Dimensiunile cu cea mai mare utilitate și, prin urmare, cererea cea mai mare de pe piața europeană sunt în gamele de 1-3 tone și 5-6 tone, iar pentru a răspunde acestor nevoi avem aici 15 modele”, a completat el.

Versatilitatea, flexibilitatea și agilitatea sunt încorporate în continuare în Seria D, cu caracteristici cum ar zero-tail swing și brațe din două segmente, disponibile în întreaga gamă, cuple rapide hidraulice și mecanice și modele electrice care pot lucra în zone cu regim redus/fără emisii și zgomot.

Utilaje optimizate pentru sute de aplicații
Pentru a veni în sprijinul clienților, toate modelele de miniexcavatoare din Seria D includ noi caracteristici avansate susținute de tehnologia de vârf din industrie. Utilizatorii pot personaliza pe deplin fiecare utilaj în funcție de nevoile aplicației, cu opțiuni variind de la configurații de bază la modele premium.

Pe lângă cele 20 de dimensiuni diferite, pot fi specificate până la trei circuite auxiliare cu control proporțional electro-hidraulic și o gamă superioară de cuple rapide hidraulice și mecanice. Acestea permit o gamă aproape infinită de unelte de lucru disponibile, de la cupe la picoane și mulcere.

Pentru a fi compacte și agile, toată gama cuprinde versiuni zero tail-swing, oferind o manevrabilitate excepțională. Iar împreună cu variantele de braț din 2 piese le permit operatorilor să lucreze mai sus și mai departe decât cu braț standard echivalent, sau să sape mai adânc și mai aproape de utilaj în locuri cu spațiu limitat. Brațul din 2 piese este disponibil pentru întreaga gamă, inclusiv în mod unic pentru modelele de 2 tone, 4,5 tone și 5,5 tone – o premieră în industrie.

Caracteristicile suplimentare de înaltă tehnologie regăsite pe toate modelele sunt comenzile electro-hidraulice, setările hidraulice, o pompă electronică cu senzor de sarcină și supapele de control pentru partajarea debitului.

CX15EV este primul dintre modelele electrice și a fost prezentat în februarie 2022, la CNH Industrial Capital Markets Day. Disponibil începând cu T1 din 2023, acest utilaj de 1,3 tone are un motor electric de 16 kW cu o baterie de 21,5 kWh ce poate fi reîncărcată în mai puțin de 2 ore, cu un încărcător rapid extern, minimizând timpii de nefuncționare. Aceasta înseamnă că, acum, clienții pot elimina zgomotul utilajului și pot optimiza productivitatea și controlul emisiilor.

Accent pe confortul operatorului
Operatorul beneficiază de multe funcții ce sporesc siguranța și productivitatea – de la aer condiționat și încălzire automată până la cuple rapide ce permit înlocuirea rapidă a uneltelor de lucru pe șantier. Comenzile electro-hidraulice personalizabile și grupul digital cu setări de debit AUX1, AUX2 și AUX3 oferă operatorilor un grad ridicat de personalizare modelelor individuale de lucru și control asupra debitului de lucru.

Brațul, capota din dreapta față și luminile frontale, lumina ambientală din cabină, scaunul din material textil cu opțiuni de suspensie pneumatică și încălzire, plus joystick-urile suspendate opționale, toate sunt gândite pentru confortul și siguranța operatorului. Funcțiile opționale antifurt, camera retrovizoare și luminile de lucru suplimentare din spatele cabinei (ca opțiune) adaugă un plus la acest confort, împreună cu alte detalii precum: radio DAB opțional, Bluetooth, USB, card de memorie SD/SDHC și o intrare auxiliară.

CASE Service Solutions
Pentru flexibilitate și mai mare, timpii de funcționare, productivitatea și profitabilitatea noii game de miniexcavatoare Seria D, CASE a creat o suită de servicii post-vânzare conectate și neconectate – CASE Service Solutions – care sprijină experiența clienților CASE.

Managerii de flote beneficiază de geolocalizare, securitatea flotei (folosind geo-fences și alerte de utilizare neautorizată) și raportare flexibilă prin instrumentul de management al flotei CASE SiteWatch. Acest instrument puternic include capacitatea de a urmări indicatorii-cheie de performanță (KPI) cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare ale utilajului și timpii de inactivitate, permițând monitorizarea și optimizarea productivității și profitabilității. Datele sunt ușor accesibile printr-un portal online.

CASE SiteConnect îmbunătățește datele de telemetrie utilizate de echipa CASE Uptime Center, pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanța utilajului. Sunt posibile acțiuni corective rapide pentru a minimiza timpii de nefuncționare, deoarece dealerii accesează de la distanță datele utilajului și iau măsuri corective mai rapid. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea utilajelor clienților și în creșterea timpului de operare. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt disponibile pe noua gamă de miniexcavatoare din Seria D, începând din 2023.
La noi în țară, produsele CASE CE sunt disponibile prin intermediul rețelei de dealeri autorizați Titan Machinery România.

MEq
By MEq mai 6, 2022 11:13