Wacker Neuson lanseaza noile excavatoare de la 6 la 10 t: ET65, EW65 și ET90

MEq
By MEq octombrie 1, 2015 10:24

Wacker Neuson lanseaza noile excavatoare de la 6 la 10 t: ET65, EW65 și ET90

Noile excavatoare au un consum de combustibil cu până la 20% mai mic și o performanță mai mare, astfel că punctează semnificativ la capitolele economie și profitabilitate.

Au un sistem hidraulic ce asigură operații simple și precise, o cinematică inovatoare pentru o excavare puternică și un design nou al cabinei, pentru o vizibilitate ideală a întregii zone de lucru. Astfel, Wacker Neuson stabilește noi standarde de precizie și eficiență în muncă. „Provocările zilnice pe care le au clienții sunt punctul central al designului și dezvoltării produselor Wacker Neuson. Aceste aspecte se reflectă în mod clar în noile noastre modele de excavatoare. Inovațiile tehnice oferă atât o operare simplă și intuitivă de mașinii, cât și eficiență și profitabilitate în diferitele aplicații, în special în locuri înguste”, a spus Gert Reichetseder, managing director al Wacker Neuson Linz GmbH.

O vizibilitate optimă în jur, precum și a șenilelor și atașamentelor de lucru, pe ambele părți ale mașinii, este indispensabilă pentru funcționarea în condiții de siguranță. Cuplul mai mare și creșterea razei de miscare a cupei la 200 de grade ajută noile modele să fie cele mai bune din clasa lor în materie de performanță a excavării. Rezultatul? Operațiuni mai economice. Cinematica inovatoare face posibilă introducerea verticală a cupei mai adânc în pământ și îi dă utilajului putere mai mare de excavare. Pe noile modele sunt disponibile până la cinci circuite de control auxiliare; ajustarea rapidă, continuă a circuitelor individuale se face prin intermediul unei comenzi „dial jog”, sistem cunoscut din industria auto. Prin urmare, setările atașamentelor pot fi efectuate fără probleme din cabină, chiar și în timpul funcționării.

Cu noul excavator pe șenile de 6 tone ET65, operatorul poate lucra în condiții de siguranță și cu precizie chiar și în spații înguste, deoarece este extrem de compact și ușor de manevrat datorită înălțimii reduse de doar 2.5 m și lățimii mai mici de 2 m.

MEq
By MEq octombrie 1, 2015 10:24