Soulţii pentru transporturi grele oferite de Kässbohrer, la Bauma

MEq
By MEq martie 26, 2016 13:51

Soulţii pentru transporturi grele oferite de Kässbohrer, la Bauma

Kässbohrer va expune la Bauma 2016 o selecție a soluțiilor sale de transport. Produsele mărcii germane sunt recunoscute pentru fiabilitatea, puterea şi eficienţă lor, iar soluțiile pentru transporturi grele nu fac excepție.

Kässbohrer dezvoltă, produce și livrează remorci ce deservesc nevoile provocatoare pentru încărcături agabaritice. Soluțiile de transport greu Kässbohrer includ remorci low-bed și low loader pentru transportul în siguranță al sarcinilor agabaritice de până la 130 t și 18 m. Având un şasiu puternic şi o construcţie robustă, remorca low-loader K.SLL 2, cu gât de lebadă şi gardă la sol de 300 mm, permite transportul sarcinilor grele, voluminoase, cu o înălţime de până la 3700 mm. K.SLL 2 este echipată cu axe hidraulice, pentru o mobilitate maximă în condiţii dure de drum. Modelul expus la Bauma este dotat cu platformă detaşabilă pentru transportul mai uşor al încărcăturilor ovale.
SLL 2 800x533
O altă prezenţă va fi semiremorca extensibilă low-bed cu 3 axe K.SLA 3 pentru transportul bunurilor grele. Cu extensie laterală în 3 trepte și 7 opțiuni diferite de rampe glisante, K.SLA 3 crește flexibilitatea operațională. Kässbohrer K.SLA 3 este proiectată pentru transportul eficient al încărcătoarelor frontale pe pneuri, al harvesterelor şi al dumperelor.

Cu o capacitate de transport de 130 t, K.SLH 8 low-bed cu 8 axe şi sistem de direcție hidraulic este proiectată pentru toate tipurile de transporturi grele. Cu gât de lebădă cu o capacitate de 34 t și sistem de suspensie hidraulic, K.SLH 8 oferă o distribuție eficientă și sigură a sarcinii. Axele de direcție hidraulice asigură o manevrabilitate maximă, mai ales la curbe înguste și dificile, mărind durata de viaţă a anvelopelor și performanța. Putându-se extinde până la 18 m, K.SLH 8 este soluția perfectă pentru transporturi extrem grele. Kässbohrer K.SLH 8 este echipată cu o gamă largă de opțiuni de securizare a încărcăturii: inele de ancorare 3 x 2 pe gâtul de lebădă și 9 x 2 pe platformă, fiecare cu o capacitate de 6,7 tone; 8 x 2 buzunare; 2 x 2 unități plăci de avertizare.

Nu în ultimul rând, standul Kässbohrer va găzdui semiremorca K.SPS 3, cu şasiu uşor şi sistem de siguranţă K-fix Load Security. În funcţie de încărcătură, K.SPS 3 poate fi disponibilă cu obloane laterale de 800 mm.

MEq
By MEq martie 26, 2016 13:51