Macaralele pe role Kennis îndeplinesc noile standarde europene de siguranță

MEq
By MEq octombrie 11, 2023 23:09

Macaralele pe role Kennis îndeplinesc noile standarde europene de siguranță

Macaralele pe role Kennis pentru piețele europene sunt acum pe deplin conforme cu standardele europene EN12999:2020 și EN 13849*, pentru un nivel mai ridicat de siguranță și performanță în ceea ce privește comenzile macaralelor. Acest lucru a fost realizat printr-o platformă electronică nouă, care, cu o nouă ergonomie, un software precis de calcul și afișaje și comenzi clare, oferă niveluri de siguranță mai ridicate pentru operator.

Noile macarale păstrează fiabilitatea, viteza și caracteristicile excelente ale generației anterioare, dar beneficiază acum de siguranță, precizie și eficiență sporite.
Sistemul inovator de control Kennis permite maximizarea capacității de ridicare a macaralei garantând siguranța operațiilor în orice condiții. Controlul îmbunătățit al stabilității include senzori de înclinare a remorcii cu nivelare-0o și controlul vitezei, ce facilitează o operare mai sigură în terenuri denivelate, fără calaje extinse.

O nouă interfață pentru operator, cu un afișaj grafic de 7 inch, îmbunătățește controlul și oferă o imagine de ansamblu completă asupra stării macaralei. Opțiunea de conectivitate utilizează un gateway GPS pentru a citi și transmite analize de date din sistemul de control al macaralei și pentru a le stoca în siguranță în Cloud. Acest lucru permite accesul la starea macaralei, poziția GPS și statisticile de utilizare și întreținere prin intermediul unei interfețe web.

„Suntem mândri să promovăm siguranța și performanța pe macaralele noastre prin respectarea acestor noi standarde europene”, a declarat Davide Catellani, Line of Business Director Cranes. „Macaralele Kennis continuă să fie lider pe piață în termeni de eficiență și acreditări de mediu – incluzând aici modelul 100% electric E-Power, fără emisii de noxe și cu niveluri de zgomot mai reduse.”

MEq
By MEq octombrie 11, 2023 23:09