TA400 Gen 10, prezentat pieţei nord-americane la ConExpo

MEq
By MEq februarie 10, 2017 23:14

TA400 Gen 10, prezentat pieţei nord-americane la ConExpo

Camionul articulat Terex Trucks TA400 din Generația 10 va fi prezentat vizitatorilor la ConExpo/CON-AGG 2017, în Las Vegas. Încrezător în performanțele produselor sale, constructorul scoțian lansează un pachet de garanție extinsă. Astfel, Terex Trucks va prezenta noua garanţie de 6000 de ore pentru toate componentele omologate de fabrică pentru camioanele Terex.

„Ţinând cont de dorinţele clienților, Terex Trucks a făcut mai multe mutări progresive, în ultimii ani, astfel încât mașinile și produsele sale nu doar să-şi maximizeze durata de funcționare, dar să ofere şi o rentabilitate semnificativă a investiției”, spune Paul Douglas, general manager la Terex Trucks.

Camionul TA400 este echipat cu un motor conform cu standardul de emisii EU Stage IV/ EPA Tier 4F şi face parte din noua generaţie de maşini produse de constructorul scoţian. Acesta garantează clienţilor durabilitate şi calitate, la costuri reduse de operare, dar cu performanţe îmbunătăţite chiar şi în cele mai grele condiţii de lucru. Cu o capacitate de 38 t, camionul este primul produs lansat de Terex Trucks de la preluarea sa de către Volvo Construction Equipment.

Produs la fabrica din Motherwell, camionul TA400 Gen10 – cel mai mare model din familia Terex Trucks – beneficiază de interfeţe upgradate ale sistemelor hidraulice şi electrice, o nouă cutie de transfer şi o estetică îmbunătăţită care să-i maximizeze timpii de funcţionare. Pentru a-i asigura performanţe şi productivitate în toate condiţiile de transport, grupul motopropulsor a fost perfect adaptat, folosind o transmisie adaptivă complet automată şi cutie de transfer (drop box) cu două trepte preselectate.

Terex Trucks înţelege importanţa investiţiei clienţilor pentru achiziţionarea acestor maşini şi oferă una dintre cele mai bune asistențe aftermarket disponibile. Prin urmare, va introduce un program de garanţie pentru 2 ani sau 6000 de ore de funcţionare, pentru toate componentele Factory-Approved. Proiectate cu precizie pentru a lucra împreună celelalte componente esenţiale ale acestor maşini off-highway, piesele originale sunt fabricate pentru a asigura o performanţă optimă, continuă şi o durată lungă de viaţă.

Versatilitate în medii grele
Terex Trucks va expune la ConExpo şi binecunoscutul ”performer” TR60. Cu o capacitate de încărcare de 55 t, versatila basculantă cu șasiu rigid poate lucra în cele mai dificile medii. Aceasta este propulsată de un motor Cummins de 19 litri, în 6 cilindri, ce dezvoltă o putere de 522 kW (700 hp), la un cuplu maxim de 2981 Nm. Grupul motopropulsor de pe TR60 asigură o excelentă forţă la nivelul solului, ajutând camionul rigid să urce pantele, iar bena de mare capacitate are o retenţie scăzută de material şi oferă o descărcare completă. Fiind un model popular, TR60 oferă performanțe solide într-o gamă largă de aplicaţii de transport, de la exploatări miniere de suprafaţă până la proiecte de construcţii şi terasiere de amploare.

MEq
By MEq februarie 10, 2017 23:14