Wabtec Digital Mine lansează a treia generație a sistemului Collision Avoidance

MEq
By MEq august 3, 2023 12:16

Wabtec Digital Mine lansează a treia generație a sistemului Collision Avoidance

Story Highlights

  • Wabtec Digital Mine
  • sistemul CAS Generation 3
  • Collision Avoidance System
  • interactiuni vehicul-vehicul
  • evitarea reală a coliziunilor

Related Articles

Wabtec Digital Mine stabilește un nou reper global în industrie privind siguranța pe șantierul minier, odată cu lansarea celui mai nou sistem de prevenire a coliziunilor de generația a 3-a (Collision Avoidance System). Acesta va spori siguranța și productivitatea și va oferi un nou nivel de performanță cu reguli și capacități inteligente.

Focusul inovației Wabtec este pe trecerea de la detectarea obișnuită a proximității la evitarea reală a coliziunilor. Funcționalitățile de bază, cum ar fi autotestarea în timp real, detectarea personalului și capabilitățile secundare de detectare se regăsesc și în sistemul CAS Generation 3, asigurând cele mai înalte niveluri de performanță din industrie.

Cea de-a 3-a generație a sistemul CAS încorporează o interfață de utilizator nou-nouță, mai curată și mai simplă, cu alerte vocale bazate pe context, construite folosind cel mai recent design al factorului uman. Acesta înlocuiește tehnologia analogică „beep-and-buzzer” cu alerte sofisticate discrete, direcționale și sonore. Această interfață permite operatorilor să lucreze fără distragerea atenției și să răspundă instantaneu la alertele sonore.

Wabtec Digital Mine lansează a treia generație a sistemului Collision Avoidance„CAS Generation 3 se bazează pe succesul sistemelor Wabtec anterioare, care au fost utilizate de companiile miniere din întreaga lume de mai bine de două decenii”, a declarat Henro van Wyk, vicepreședinte și director general al Wabtec Digital Mine. „Echipa a lucrat neobosit cu compania Glencore Coal Australia pentru a oferi singurul sistem adevărat de evitare a coliziunilor care nu este doar mai avansat, ci și mai ușor de utilizat și mai intuitiv. Am atins acum un punct de referință în ceea ce privește nivelul de performanță de care suntem mulțumiți, unde putem spune că am făcut progrese reale în ceea ce privește siguranța.”

Glencore a abordat Wabtec cu un set bine definit de cerințe funcționale și de performanță. Aceste cerințe includ interacțiunile vehicul-vehicul și diferitele tipuri de interacțiuni pe care vehiculele le pot experimenta într-un sit minier. Aceste cerințe s-au extins și la proiectarea interfeței cu utilizatorul, astfel încât operatorii de vehicule să primească feedback adecvat din partea sistemului CAS.

Sistemul CAS Generation 3, la fel ca generațiile anterioare, permite folosirea echipamentelor de la o varietate de mărci, nu doar pe cele ale unui singur producător (OEM agnostic) și este proiectat pentru a fi instalat pe toate tipurile de mașini.

Hardware-ul și software-ul dezvoltate pentru CAS Generation 3 sunt compatibile cu sistemul CAS Generation 2 pentru a asigura o tranziție fără întreruperi de-a lungul generațiilor și oferă clienților o cale clară către capabilitățile avansate de intervenție Level 9 ale Wabtec. În cele din urmă, scade costul total de proprietate, oferind în același timp clienților existenți flexibilitatea de a face tranziția atunci când sunt pregătiți.

„Wabtec Digital Mine se angajează să furnizeze soluții tehnologice inovatoare și de încredere pentru industria minieră. CAS Generation 3 este cel mai recent exemplu al devotamentului companiei pentru îmbunătățirea siguranței, productivității și eficienței în exploatările miniere. CAS Generation 3 este un produs proiectat și construit în Australia”, a mai spus van Wyk.

MEq
By MEq august 3, 2023 12:16