Amco Veba extinde gama de macarale Quality Line cu 3 modele noi

MEq
By MEq august 15, 2022 15:09

Amco Veba extinde gama de macarale Quality Line cu 3 modele noi

Amco Veba și-a consolidat oferta de macaralele montate pe camion prin lansarea a trei noi modele în gama QUALITY LINE. Este vorba de macarale hidraulice de dimensiuni medii cu capacități de ridicare de 10, 15 și 20 tm, destinate pentru piețele din afara CE.

Datorită unei abordări dinamice și unui design flexibil pentru deservirea celor mai grele piețe și celor mai pretențioși operatori, prin gama QUALITY LINE, Amco Veba oferă macarale cu o capacitate excelentă de ridicare pentru operațiuni ușoare și în același timp sigure, eficiente și de încredere.

Modelele 810Q, 815Q și 820Q sunt macarale cu cremalieră și pinion, fără articulație. La nivelul gamei, macaralele au între 1 și 6 extensii. Versiunea cu vârf (jib) completează modelele 815Q cu 3SJ2 și 820Q cu 5SJ2.

Vizual, macaralele din QUALITY LINE pot fi recunoscute prin tratarea de înaltă calitate a vopsirii și designul modern, prin pachetul de braț cu profil hexagonal convențional și printr-o nouă stație de control, ușor de utilizat, care îmbunătățește operarea.

Este disponibilă și o versiune cu radiocomandă (HC-D4 electrohidraulic cu Hetronic sau Scanreco). Macaralele acceptă o serie de accesorii, inclusiv un troliu, funcții suplimentare pentru atașamente, un răcitor de ulei, lumini de lucru și un dispozitiv de avertizare sonoră/vizuală.

Giuseppe Bevacqua, Product Manager Cranes, a declarat: „Această restilizare a liniei clasice în QUALITY LINE nu este doar estetică, ci și funcțională, poziționând-o alături de NEW GENERATION LINE în termeni de aspect și ridicând, de asemenea, funcționalitatea și performanța macaralelor Amco Veba pentru pietele din afara CE.”

Toate macaralele Amco Veba sunt certificate ISO 9001:2008 Quality Management și ISO 14001:2004 Environmental Management.

MEq
By MEq august 15, 2022 15:09