Prin gama PORTMAX, BKT oferă soluții pentru aplicații portuare

MEq
By MEq februarie 28, 2022 18:23

Prin gama PORTMAX, BKT oferă soluții pentru aplicații portuare

Rezistență, tracțiune maximă pe suprafețe uscate și umede, durabilitate ridicată în timp: acestea sunt, toate, caracteristici esențiale ale anvelopelor concepute pentru operațiunile portuare. În plus față de nevoile „generale” pe care le satisfac, este important de menționat că fiecare utilaj care operează în astfel de medii are caracteristici foarte specifice și, în consecință, anvelopa trebuie proiectată cu meticulozitate.

Macaralele portal, de exemplu, necesită soluții cu carcase foarte robuste, care pot suporta greutatea considerabilă a utilajului. Vehiculele care manipulează containere, pe de altă parte, necesită anvelope care garantează o eficiență operațională maximă și o stabilitate excepțională la ridicare; în particular, pentru stivuitoarele de containere, anvelopele trebuie să asigure o manevrabilitate excelentă și un control optim în modul de ridicare. Iar tractoarele din terminale necesită o rezistență la uzură maximă și o aderență excelentă, având în vedere distanțele mari pe care se deplasează.

Gama de anvelope pentru porturi de la BKT oferă soluții potrivite pentru diversele utilaje care operează în porturi, propunând anvelope cu caracteristici și atribute specifice fiecărei aplicații.
Anvelopele BKT satisfac nevoile operațiunilor de logistică și manipulare din porturi și pot funcționa pe suprafețe neregulate și înșelătoare, pe șantiere cu suprafețe accidentate din ciment, și pot ridica greutăți mari în deplină siguranță. Gama de anvelope radiale PORTMAX de la BKT oferă, în mod specific, soluții potrivite pentru aceste aplicații.

PORTMAX PM 90 – Pentru stivuitoarele de containere
PORTMAX PM 90 este o anvelopă radială proiectată pentru stivuitoare de containere și este echipată cu curele de oțel cu straturi multiple, care garantează o stabilitate excepțională, indispensabilă în manipularea greutăților mari. Structura All-Steel (în întregime din oțel) oferă o rezistență maximă carcasei și o distribuție adecvată a sarcinilor la sol. Compusul special antistatic din această anvelope asigură o rezistență mare la temperaturi înalte și un ciclu de viață prelungit, datorită capacității de a rezista la impact, tăiere și uzură.
PORTMAX PM 90 este, de asemenea, un aliat valoros în privința productivității, datorită rezistenței sale reduse la rulare, care ajută la reducerea semnificativă a consumului de combustibil. Acest produs este disponibil în dimensiunea 18.00 R 25.

PORTMAX PM 93 PLUS – Pentru macarale transtainer, macarale portal și macarale RTG
Deosebit de rezistentă și cu o capacitate ridicată de încărcare, PORTMAX PM 93 PLUS este anvelopa radială perfectă pentru transportul intermodal pentru macaralele transtainer.
Acestă soluție garantează operatorului o deplasare mai confortabilă, fără derapare, care reduce consumul de combustibil. Grație rezistenței și robusteții sale, aceasta este capabilă să opereze chiar și în cele mai dificile situații, manipulând cele mai grele încărcături și menținând o bună stabilitate. Acest produs este disponibil în dimensiunea 16.00 R 25.

PORTMAX PT 93 – Pentru tractoarele din terminale
PORTMAX PT 93 a fost dezvoltată special pentru tractoarele de terminale și este perfectă pentru operațiunile din porturi și interporturi. Banda de rulare, proiectată cu un compus antistatic special, oferă o rezistență deosebită la uzură în cele mai solicitante situații, pentru a diminua frecvența înlocuirilor și timpii de inactivitate corespunzători ai vehiculului. Stabilitatea excelentă, confortul la conducere și durabilitatea prelungită sunt caracteristicile tehnice care fac din PORTMAX PT 93 o soluție excelentă pentru transportul intermodal. Acest produs este disponibil în dimensiunile 280/75 R 22.5, 310/80 R 22.5 și 315/60 R 22.5.

PORTMAX se alătură altor soluții de la BKT concepute pentru operațiunile portuare și pentru a satisface nevoile specialiștilor din acest domeniu, precum și pentru a răspunde fiecărei cerințe. Deoarece fiecare activitate este diferită și specială și necesită anvelope specifice.

MEq
By MEq februarie 28, 2022 18:23