Flexibilitate la rază maximă, cu noul vârf MFA de la Palfinger

MEq
By MEq aprilie 20, 2018 17:38

Flexibilitate la rază maximă, cu noul vârf MFA de la Palfinger

Cu noul vârf rabatabil MFA, Palfinger crește cu încă 5,5 m raza maximă a seriei de macarale TEC. Mai presus de toate, noua aplicație de la Palfinger va îndeplini cerințele speciale pentru o deschidere mai mare și o mai bună flexibilitate pentru clienții din segmentul logistic. Vârful MFA poate fi utilizat pentru a ridica sarcinile în poziții care până acum erau inaccesibile.

Macaralele Palfinger sunt apreciate de clienți ca un echipament multifuncțional ce poate fi folosit pentru o gamă largă de operațiuni. Această flexibilitate este susținută de o varietate de atașamente existente. Cu noul vârf rabatabil MFA, macaraua poate fi acum echipată perfect pentru sarcini de logistică la înălțime care necesită o rază de acțiune și mai mare. Sunt introduse atât o versiune rigidă, cât și una pivotantă. Reglarea opțională a unghiului, între +20° și -60°, face posibilă efectuarea operațiunilor dincolo marginile proeminente care înainte erau inaccesibile pentru macara, îmbinând avantajele unei extensii mecanice cu flexibilitatea unui braț oscilant. MFA permite o capacitate maximă de ridicare între 350-650 kg și poate fi utilizat și pentru operarea cu vinci cu cablu.

Vârful MFA este conectat la adaptorul multifuncțional standardizat (MFA). Pentru utilizatori, marele avantaj al acestei conexiuni universale este că toate dispozitivele atașate pot fi securizate și schimbate rapid și ușor. În practică, acest lucru duce la economii importante de timp și costuri.
Vârful MFA este integrat în sistemul electronic de control al stabilității de înaltă performanță (HPSC), utilizând noua funcție software TOOL. Aceasta permite ca diferitele dispozitive suplimentare conectate prin MFA să fie incluse în calculul limitei de stabilitate pentru macaralele P-Profile. La fel ca adaptorul multifuncțional, vârful MFA este disponibil pentru toate macaralele din seria TEC și pentru brațele oscilante cu profiluri P. Vârful MFA va fi prezentat săptămâna viitoare la Intermat Paris.

MEq
By MEq aprilie 20, 2018 17:38