Noile stivuitoare electrice grele Cat cresc productivitatea și profitul

MEq
By MEq decembrie 6, 2023 21:42

Noile stivuitoare electrice grele Cat cresc productivitatea și profitul

Story Highlights

  • Cat Lift Trucks
  • stivuitoare electrice grele Cat
  • Cat EP60-120N(H)
  • Bergerat Monnoyeur Romania

Related Articles

Cat Lift Trucks a lansat gama de stivuitoare Cat EP60-120N(H) de 6,0 până la 12,0 tone, punând accent pe „îmbunătățirile ce acoperă costul său de achiziție”. Producătorul subliniază în mod special economia în exploatare, performanța productivă și manevrabilitatea utilajului.

Noile stivuitoare electrice grele Cat cresc productivitatea și profitulCat Lift Trucks descrie noua gamă grea astfel: „Nu doar un stivuitor grozav, ci o investiție ce economisește bani, crește productivitatea și profitul”.
Sistemele electrice eficiente ale noului stivuitor și capacitățile mari ale bateriei permit utilizarea economică a energiei și durate lungi de operare. Bateriile de 96 V sunt împărțite în două părți, pentru a ușura schimbarea din lateral. Acestea pot fi îndepărtate și înlocuite de o singură persoană, folosind un transpalet electric sau un alt stivuitor.

Accesul rapid al tehnicianului de service și ajutorul în diagnosticare accelerează întreținerea și reduc timpii de imobilizare și costurile cu forța de muncă. Construcția robustă, împreună cu etanșarea și protecția eficientă a componentelor cheie reduc și mai mult necesitățile și cheltuielile de întreținere. De asemenea, asigură o funcționare fiabilă, indiferent de condițiile grele. Pe termen lung, durabilitatea constructivă îi prelungește durata de exploatare și îi maximizează valoarea reziduală.

Tehnologia avansată a motorului electric generează multă putere și viteză în aplicațiile solicitante. Cuplul mare, accelerația și puterea de ridicare sunt controlate cu precizie. Astfel, fiecare activitate de conducere și manipulare a sarcinilor este rapidă, precisă și lină. Cilindrii de înclinare a catargului cu poziție înaltă sporesc stabilitatea și capacitatea de ridicare reziduală.

Noile stivuitoare electrice grele Cat cresc productivitatea și profitulDesignul compact al stivuitorului, direcția receptivă și controlul inteligent în viraje permit manevre rapide, sigure și precise. Pentru spațiile de operare cu restricții de înălțime (cum ar fi containerele), toate modelele au opțiunea de protecție joasă a plafonului.
Pentru agilitate maximă, modelele NH (high-performance) dispun de axă directoare de +100⁰. Astfel, stivuitorul poate vira pe loc în limita propriilor sale dimensiuni. De asemenea, poate vira lateral instantaneu, fără a face o mișcare inițială înapoi.

Condițiile de lucru confortabile sunt esențiale pentru optimizarea performanțelor operatorului. Unul dintre primele lucruri care se observă la acest stivuitor este poziția joasă de condus, comparativ cu alte utilaje electrice mari. Aceasta înseamnă un efort mai redus la urcare pentru operatorii care obișnuiesc să intre și să iasă frecvent din cabină.

Compartimentul de operare spațios este montat pe tampoane de cauciuc pentru a minimiza vibrațiile și zgomotul. Pompele hidraulice silențioase, unitățile de antrenare și controlerele contribuie, de asemenea, la obținerea unui mediu de lucru plăcut. Scaunul confortabil, complet reglabil, și comenzile ergonomice reduc oboseala, stresul și efortul. Acest lucru este important în prevenirea bolilor profesionale și a scăderii ratei de muncă.

Un factor important în viteza, precizia și siguranța de lucru este vizibilitatea clară. Noul stivuitor are o vizibilitate bună de ansamblu și chiar o cameră retrovizoare standard. Există 15 modele, cu 7 capacități ce variază de la 6,0 la 12,0 tone. Acestea includ opțiuni de model standard (N) și de înaltă performanță (NH) pentru fiecare capacitate (cu excepția modelului de 12,0 tone, care este disponibil doar ca versiune NH.)

MEq
By MEq decembrie 6, 2023 21:42