Wabco este noul partener de soluții telematice pentru Kässbohrer

MEq
By MEq iunie 14, 2018 15:33

Wabco este noul partener de soluții telematice pentru Kässbohrer

Kässbohrer, inovatorul producător european de remorci si semiremorci, a semnat un nou acord pentru sisteme telematice cu Wabco Holdings Inc., un furnizor mondial de tehnologii și servicii ce îmbunătățesc siguranța, eficiența și conectivitatea vehiculelor comerciale.

De peste 125 de ani, Kässbohrer dezvoltă vehicule și servicii care au împins tot mai departe granițele ingineriei și inovării. Produsele Kässbohrer sunt utilizate în peste 55 de țări, îndeplinind cerințele unei game largi de clienți, industrii, țări și regiuni geografice. Sub motto-ul Enginuity (un joc de cuvinte compus din “Engineering” + “Ingenuity”), Kässbohrer folosește cele mai recente tehnologii pentru a satisface nevoile fiecărui client, indiferent cât de dificile sunt acestea. Cu o istorie puternică a inovației, Kässbohrer își întâmpină clienții cu unul dintre cele mai avansate sisteme telematice din lume.

Sistemul telematic Kässbohrer ce folosește Wabco TX-Trailerguard oferă clienților diagnosticarea diferitelor date de operare ale vehiculului, precum și servicii de urmărire a remorcilor. Clienții pot monitoriza, printre alte funcții, uzura frânelor, kilometrajul, presiunea în anvelope, sarcina pe osie și sistemul electronic de frânare al remorcii (EBS). Kässbohrer Telematics permite clienților săi să monitorizeze modificările de temperatură ale remorcii, precum și comenzile de blocare a ușilor.

Kässbohrer Telematics oferă ușurința utilizarii din orice loc printr-un portal web, o aplicație mobilă sau prin integrarea într-un sistem existent de management al flotelor. Cu ajutorul funcțiilor de orientare încorporate ale Kässbohrer Telematics, notificările și alarmele pentru o conexiune mai bună între manager și șofer, precum și instrumentele avansate de raportare le permit companiilor de logistică (cu flote de diferite dimensiuni) să își gestioneze mai eficient vehiculele și să obțină o eficiență operațională.

Pentru Kässbohrer este foarte important să ofere soluția potrivită pentru nevoile specifice ale clienților, iar pentru a satisface aceste nevoi, lucrează cu parteneri care sunt experți în domeniile lor, folosindu-și know-how-ul pentru a crea noi soluții. Wabco este un furnizor mondial de tehnologii și servicii ce îmbunătățesc siguranța, eficiența și conectivitatea vehiculelor utilitare, producând cele mai avansate soluții telematice din lume pentru remorci. De peste 30 de ani, Kässbohrer își consolidează parteneriatul cu Wabco. La nivel de sisteme telematice, parteneriatul va asigura eficiența operațională, o siguranță îmbunătățită și va contribui la reducerea costurilor pentru clienții Kässbohrer.

MEq
By MEq iunie 14, 2018 15:33