Comansa CM va lansa la Bauma China prima sa macara turn cu braţ înclinat

MEq
By MEq octombrie 31, 2016 14:39

Comansa CM va lansa la Bauma China prima sa macara turn cu braţ înclinat

După ce în septembrie a lansat noua serie CM1600 de macarale turn flat-top, era evident că următorul pas al Comansa CM (Comansa Construction Machinery, subsidiară a Linden Comansa, cunoscută până în martie 2015 sub denumirea Comansa Jie) va fi prezentarea unui nou model de macara cu ocazia târgului Bauma China, care se va desfăşura între 22-25 noiembrie în Shanghai. Astfel, modelul complet nou care va fi expus este prima macara turn cu braţ înclinat produsă de Comansa CM.

Compania încă nu a dezvăluit mai multe detalii despre noua macara, ba chiar păstrează suspansul până la deschiderea târgului din Shanghai. Singura informaţie pe care Comansa CM a lăsat-o presei de specialitate este că acest model va fi primul dintr-o nouă serie de macarale turn cu braţ înclinat, denumită Seria CML.

Până în prezent, Comansa CM s-a axat exclusiv pe producerea de macarale turn flat-top – nu mai puţin de 13 modele, împărţite în trei serii, din gama actuală de macarale a companiei. Aceste macarale Comansa CM au capacităţi maxime de ridicare între 6 şi 25 t, constituindu-se într-o gamă completă, potrivită pentru orice tip de construcţii, de la cele rezidenţiale până la cele de infrastructură mare sau chiar proiecte industriale.

MEq
By MEq octombrie 31, 2016 14:39