O nouă gamă de generatoare de azot cu membrană portabile Atlas Copco

MEq
By MEq mai 9, 2024 21:24

O nouă gamă de generatoare de azot cu membrană portabile Atlas Copco

Noua serie de generatoare de azot portabile redefineşte generarea de azot, oferind soluţii personalizate de azot pentru toate mediile dificile. Aceasta promite puritate, eficienţă şi rezistenţă fără egal, consolidând poziţia Atlas Copco de furnizor de servicii complete.

Atlas Copco, lider în domeniul soluţiilor de aer comprimat portabile, îşi consolidează puterea pe piaţă cu o gamă complet nouă de generatoare de azot cu membrană portabile: seria NM. Începând de acum sunt disponibile patru modele diferite, fiecare unitate furnizând o cantitate diferită de azot. NM 500-25 şi NM 1000-25 sunt concepute pentru aplicaţii la scară mai mică, cu o nevoie mai mică de azot, în timp ce NM 2000-25 şi NM 3000-25 îndeplinesc cerinţele proiectelor mai mari, mai intensive.

O nouă gamă de generatoare de azot cu membrană portabile Atlas CopcoLansarea la nivel global reprezintă o piatră de hotar pentru companie, deoarece, de acum înainte, Atlas Copco va furniza întreaga soluţie pentru toate aplicaţiile portabile cu azot în toate mediile.

“Odată cu adăugarea seriei NM în portofoliul nostru, oferim acum o soluţie complet cuprinzătoare, care se adresează fiecărei faţete a nevoilor de aprovizionare cu azot ale clienţilor noştri – inclusiv celor cu cerinţe foarte complexe şi de puritate ridicată a azotului. Clienţii noştri apreciaţi beneficiază acum de confort şi eficienţă fără precedent, cu o soluţie optimizată de la un singur furnizor de încredere”, a spus Bert Derom, Președinte Atlas Copco Portable Air Division.

Noile generatoare de azot cu membrană îndeplinesc standardele exigente de calitate ale industriilor precum industria petrolului & gazului, industria minieră şi transportul maritim, oferind niveluri personalizabile de puritate a azotului de până la 99%, în funcţie de nevoile şi aplicaţiile clientului.

Proiectată ţinând cont de duritate şi flexibilitate, seria NM portabilă este construită pentru a rezista la condiţii dure, precum căldură şi praf extreme. Unităţile sunt uşor de pornit şi pus în funcţiune între locaţii şi dispun de un colector de aer de alimentare integrat pentru conectarea diverselor surse de aer comprimat. Generatoarele de azot cu membrană ies în evidenţă prin uşurinţa în utilizare remarcabilă, oferind clienţilor o interfaţă uşor de utilizat şi o funcţionalitate optimizată pentru o producţie de azot eficientă şi fără probleme.

“Optimizând eficienţa energetică şi permiţând generarea de aer pur cu azot direct la faţa locului cu un generator de azot, reducem semnificativ nu numai emisiile de CO2 din cadrul lanţului de aprovizionare, ci şi cheltuielile de transport. Mai mult, datorită ingineriei de vârf şi tehnologiei superioare, se consumă o cantitate minimă de energie în timpul funcţionării, ceea ce duce la un cost de proprietate redus”, Jan Nijs, Product Marketing Manager Air Treatment, Atlas Copco Portable Air Division

O nouă gamă de generatoare de azot cu membrană portabile Atlas CopcoFiecare model este echipat cu un sistem de filtrare a aerului optimizat, integrat, şi o tehnologie cu membrană avansată, care garantează aprovizionarea constantă cu azot de înaltă puritate; care reduce semnificativ şi consumul de energie – susţinând astfel operaţiuni sigure şi eficiente de zi cu zi. Prin modul de proiectare, noua serie funcţionează perfect şi cu alte produse din portofoliul Atlas Copco, oferind o soluţie inteligentă, eficientă energetic, care nu numai că reduce costurile operaţionale, ci reprezintă şi o investiţie fiabilă pentru industriile care au nevoie de azot pur.

Noile unităţi sunt construite nu numai pentru a furniza o puritate excepţională şi fiabilă a azotului, ci şi pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din domeniu în materie de rezistenţă şi excelenţă operaţională în condiţii dificile – rămânând fideli statutului Atlas Copco de una dintre cele mai rezistente soluţii de aer portabile de pe piaţă. Fiecare generator de azot din gama NM a fost testat extensiv înainte de a ajunge la utilizatorul final.

„Am proiectat seria noastră NM pentru a prospera în cele mai exigente climate ale planetei – de la căldura arzătoare din Death Valley la mediile corozive de apă sărată din largul mării, până la şantierele extrem de reci, pline de praf şi ploile interminabile din regiunile musonice. Clienţii noştri se pot bizui pe performanţa de neclintit a noilor noastre generatoare de azot, construite pentru a livra”, a spus Jan Nijs, Product Marketing Manager Air Treatment, Atlas Copco Portable Air Division

Aplicaţiile cheie pentru aceste generatoare se întind pe diferite operaţiuni din industria petrolului şi gazelor, inclusiv foraje sub-echilibrate (UBD), purjarea şi curăţarea conductelor, operaţiuni de tubulatură spiralată, menţinerea presiunii în rezervoare şi fracturarea. Versatilitatea se extinde şi la aplicaţiile miniere – gândiţi-vă la stingerea incendiilor în minele de cărbune şi la inertizarea zonelor abandonate, precum şi la aplicaţiile de la bordul navelor în care unitatea ajută la crearea de atmosfere inerte în navele care transportă petrol neprelucrat, substanţe chimice, GNL şi GPL. Această gamă largă de aplicaţii evidenţiază adaptabilitatea generatoarelor în diferite industrii.

MEq
By MEq mai 9, 2024 21:24