Tigercat introduce tractorul forestier 630H

MEq
By MEq iulie 6, 2023 15:02

Tigercat introduce tractorul forestier 630H

Tractorul forestier Tigercat 630H este menit să înlocuiască tractoarele agricole modificate, echipate cu atașamente speciale pentru lucrări de pregătire a terenului pentru replantare. Astfel, Tigercat se concentrează pe creșterea eficienței în industria forestieră.

Numeroase companii din acest sector caută soluții pentru pregătirea loturilor recoltate deja, în vederea replantării de puieți, lucrări în care folosesc, de regulă, tractoare agricole modificate. Aceste utilaje nu se ridică la înălțimea cerințelor aplicațiilor forestiere, întrucât adesea suferă din pricina puterii insuficiente, capacității ridicate de răcire și a durabilității structurale.

Recent, Tigercat a lansat tractorul articulat forestier 630H pentru a rezolva aceste neajunsuri. Bazat pe platforma skidderelor consacrate Tigercat, tractorul utilitar este echipat cu conectori hidraulici și mai multe variante de atașare a uneltelor, pentru a se adapta unei varietăți de puncte de conectare cu pluguri sau alte atașamente. În plus, utilajul poate fi echipat cu un troliu opțional și un sistem de cuplare cu șuruburi. Întregul pachet este pregătit din fabrică și gata de lucru.

Studiile inițiale realizate de o companie de exploatare forestieră din Mexica (Proteak) au arătat faptul că tractoarele forestiere 630H sunt mai rapide, mai productive și mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil decât tractoarele agricole pe care le înlocuiesc. Operatorii sunt în siguranță și confort în cabina climatizată, echipată cu scaun cu suspensie pneumatică și comenzi ergonomice montate pe cotieră.

MEq
By MEq iulie 6, 2023 15:02