Imbatabilă pe suprafețe plane și în şanţuri

MEq
By MEq iulie 8, 2016 13:42

Imbatabilă pe suprafețe plane și în şanţuri

Placa vibratoare reversibilă cu transmisie integral hidraulică Ammann APH 110-95 oferă rezistență şi caracteristici deosebite care o fac ideală pentru o gamă largă de aplicații diferite. Performanța înaltă de compactare, împreună cu dimensiunile sale compacte o fac la fel de potrivită pentru lucru atât în şanţuri, cât și pe suprafețe plane. În plus, sistemul de control al compactării ACE afișează gradul de compactare în timp real.

Cu o greutate de 795 kg și o lățime de lucru de 95 cm, placa de compactare complet hidraulică APH 110-95 este cel mai puternic echipament din categoria sa. Poate fi folosită pentru o serie de aplicații obişnuite, precum lucrări terasiere, de asfaltare și pavaj, dar și la compactarea de alei, șosele și terasamente, lucrări de construcții în șanțuri, canale, lucrări de amenajare a teritoriului și fundații. Proprietățile deosebite de funcționare o fac potrivită pentru a lucra atât în șanțuri, cât și la suprafață. Performanțele de compactare sunt afișate și măsurate în timp real, astfel încât operatorii pot vedea unde solul este deja compactat optim și unde este nevoie de o altă trecere. Această funcție economisește timp, efort și de combustibil, crescând productivitatea. De asemenea, poate fi selectat un mod automat – util în special pentru operatorii mai puțin experimentați – performanța de compactare a echipamentului fiind reglată automat, pentru a garanta rezultate optime de compactare.

Nivelul redus de zgomot și vibrațiile extrem de mici la nivelul brațelor fac mai ușoară operarea plăcii. Pentru un control uşor, proţapul ergonomic include sistemul Orbitrol de direcție, ce asigură o agilitate excepțională și lucru fără oboseală. Grație servo controlului pentru avans și mers înapoi, precum și plăcii de bază optimizate, utilizatorii depun un efort minim pentru a ghida cu precizie și vira placa de compactare. Mânerul de siguranţă opţional (dead man’s handle) asigură confort operatorului, în special în spaţii strâmte. Atunci când senzorii electrici din mâner detectează contact cu mâinile operatorului, sistemul hidraulic este activat; acesta se dezactivează imediat la ridicarea mâinilor de pe mâner, placa oprindu-se în câţiva centimetri. APH 110-95 reflectă abilitatea companiei Ammann de a dezvolta noi echipamente ce îmbină ideal cerinţele de operare cu standardele ridicate de calitate şi siguranţă.

MEq
By MEq iulie 8, 2016 13:42