Hiab lansează noua macara de 90 tm EFFER iQ.950 HP

MEq
By MEq februarie 28, 2023 21:30

Hiab lansează noua macara de 90 tm EFFER iQ.950 HP

Hiab, membră a Cargotec, lansează EFFER iQ.950 HP, o macara de încărcare de 90 tm cu profil de braț V12-Power și cu noul sistem de operare avansat SPACEevo. Este o macara multifuncțională potrivită pentru o gamă largă de lucrări de ridicare pe verticală și orizontală, care pot fi efectuate în siguranță și cu precizie chiar și la viteze mari.

Profilul brațului dodecagonal V12-Power este utilizat pe cele mai recente macarale de încărcare EFFER. În combinație cu un vârf (JIB), oferă o rază suplimentară de acoperire verticală și orizontală. Dimensiunile și greutatea macaralei EFFER iQ.950 HP o fac potrivită pentru instalarea pe mai multe tipuri de camioane.

Precizia și siguranța macaralei sunt îmbunătățite de sistemul de control SPACEevo, care oferă funcții avansate atât pentru operatorii experimentați, cât și pentru începători. Capacitatea de ridicare poate fi mărită cu funcția VSL+ (Variable Stability Logic-plus) care utilizează sarcina ca parte activă a configurației de stabilizare, în timp ce sistemul DLC-S (Dynamic Load Chart) reduce timpul necesar pentru configurația de stabilizare.

Noua telecomandă CombiDrive4 de la Olsbergs oferă operatorilor mai multe opțiuni de setare, astfel încât viteza de operare să poată fi personalizată, dar și funcții de siguranță precum Confirmed View, care detectează dacă operatorul este în măsură să vadă deschiderea stabilizatorilor.

„Noile modele EFFER oferă clienților noștri macarale de încărcare eficiente, care măresc atât capacitatea de încărcare utilă, cât și performanța de ridicare, datorită progreselor noastre tehnologice. Ele oferă aceleași performanțe ca modelele mai mari, dar pot fi instalate pe camioane mai mici și mai economice. Aceasta este o altă etapă în care ne conformăm cererii clienților noștri de a reduce emisiile de CO2 și de a le îmbunătăți operațiunile în zonele urbane. EFFER iQ.950 HP oferă cel mai avansat sistem de control SPACEevo de la Hiab, care este personalizabil în timp. Clienții pot adăuga conținut și funcții care se potrivesc mai bine nevoilor lor”, a spus Marcel Boxem, Vicepreședinte, Sales & Product Management, divizia de macarale de încărcare grele și supergrele, Hiab.

EFFER iQ.950 HP împarte unele componente și comenzi cu gamele de macarale iQ. și iX. Acest lucru facilitează utilizarea diferitelor modele de către operatori, iar proprietarii mai multor unități își pot reduce stocul din depozite prin folosirea pieselor de schimb comune pentru întreaga serie de macarale.

Tehnologia HiConnect oferă acces la informații în timp real despre starea echipamentului, pentru a crește și mai mult productivitatea și siguranța operatorului. Clienții pot monitoriza starea macaralei, pot planifica service-ul și pot îmbunătăți operațiunile de la flote întregi până la unități individuale. HiConnect este disponibil în două niveluri: HiConnect Insights și HiConnect Premium.

MEq
By MEq februarie 28, 2023 21:30