Volkswagen Truck & Bus devine TRATON Group

MEq
By MEq iunie 25, 2018 20:03

Volkswagen Truck & Bus devine TRATON Group

Volkswagen Truck & Bus își va schimba numele în TRATON Group. Acest branding este un nou reper în strategia Grupului de a-și crește și mai mult gradul de independență pe piața de capital față de compania mamă, Volkswagen.

„Noul nume TRATON este o piatră de hotar în drumul nostru de a deveni campioni mondiali în industria de transport. Încă de la înființare, am crescut mai repede decât ne-am așteptat. TRATON ne oferă acum mai multă independență. Acest nume va consolida mai departe identitatea și unicitatea comună a Grupului nostru. De asemenea, noul nume va promova vizibilitatea noastră ca Grup lider în soluții inovatoare de transport. Vom deveni mai atractivi pentru noi talente, precum și pentru piețele de capital”, a spus Andreas Renschler, Chief Executive Officer al Volkswagen Truck & Bus Group.

TRATON reflectă ADN-ul grupului: valorile pentru care compania se luptă și felul în care acționează. Denumirea este un acronim ce aduce la un loc termenii: TRAsformation, TRAnsportation, TONnage și TRAdition. Mărcile tradiționale MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus și RIO își vor păstra propria identitate sub brandul umbrelă TRATON Group. Schimbarea oficială a numelui este de așteptat să fie intre în vigoare în trimestrul III al lui 2018.

Sectorul transporturilor se confruntă cu schimbări majore datorită creșterii volumelor de transport, standardelor înalte privind emisiile și solicitărilor din partea clienților pentru soluții eficiente, durabile și competitive. TRATON combină agilitatea și spiritul unui start-up cu experiența vastă a mărcilor sale tradiționale. În această configurație unică, Grupul este perfect poziționat pentru a reinventa transportul pentru generațiile viitoare.

MEq
By MEq iunie 25, 2018 20:03