Volvo împinge limitele la Conexpo-CON/AGG 2017

MEq
By MEq ianuarie 11, 2017 10:01

Volvo împinge limitele la Conexpo-CON/AGG 2017

Volvo a ales să „depăşească limitele” la ediţia de anul acesta a Conexpo-CON/AGG. Va expune în total 28 de utilaje, inclusiv modele noi şi concepte revoluţionare, oferind vizitatorilor experienţe interactive pentru a vedea ce înseamnă să împingi limitele unui utilaj în materie de design şi tehnologie. Vizitatorii vor putea interacţiona cu noi sisteme de operare inteligente şi tehnologii de monitorizare a utilajelor. Vor fi prezentate noi servicii şi tehnologii, dintre care cele mai notabile sunt ActiveCare Direct şi Dig Assist.

Niciodată excavare în exces. Mereu producţie în plus
Sistemul Dig Assit îi permite operatorului de excavator să seteze parametrii de lucru, precum adâncimea dorită şi înclinaţia, şi să vadă evoluţia lucrării în timp real, asigurându-se că se încadrează în specificaţiile exacte. Dig Assist este cel mai nou sistem din suita de programe Volvo Assist (care mai include Compact Assist şi Load Assist) şi oferă operatorului date în timp real, uşor de înţeles şi în corelaţie directă cu calitatea lucrării.
Vizitatorii standului vor putea interacţiona cu programele Volvo Assist prin intermediul interfeţei Volvo Co-Pilot şi îşi vor face o impresie despre viitoarele pregrame Volvo Assist Co-Pilot ce se vor regăsi pe compactoarele de sol şi pe camioanele articulate.

Monitorizare prin sisteme telematice
Volvo va prezenta și sistemul ActiveCare Direct – considerat a fi primul serviciu de monitorizare telematică din industrie, oferit la nivel de producător (OEM) și sprijinit prin intermediul rețelei de dealeri a companiei. Volvo a construit un centru operaţional, cu o echipă experimentată de analiști capabili să monitorizeze și să raporteze în mod proactiv activitatea flotelor clienților din Statele Unite și Canada. Acest serviciu îl scutește pe client de sarcina de sortare a cantităților mari de date disponibile și oferă o analiză atentă și recomandări practice. Un astfel de centru (o replică de dimensiuni reduse) va fi disponibil şi pentru vizitatorii standului, pentru a interacționa cu experții în telematică și a vedea modul în care sistemul funcționează.

Noi utilaje şi concepte
Printre numeroasele utilaje expuse se vor număra: cel mai mare camion articulat din lume, Volvo A60H; cel mai nou şi mai mare excavator Volvo disponibil pentru America de N; încărcătoare frontale în premieră; dar şi conceptul autonom alimentat de la baterii HX02, aflat la prima apariţie publică. Evenimentul va încheia şi celebrarea celor 50 de ani de camioane articulate Volvo, marcată de producătorul suedez printr-un camion A40G vopsit special în culoarea galben-auriu şi care va fi scos la licitaţie curând de către Ritchie Bros.

MEq
By MEq ianuarie 11, 2017 10:01