PERI a deschis o nouă fabrică în Günzburg, Bavaria

MEq
By MEq decembrie 21, 2017 17:51

PERI a deschis o nouă fabrică în Günzburg, Bavaria

Preconizând creșterea vânzărilor de schelă, PERI a mărit capacitatea de producție necesară. Datorită posibilității reduse de expansiune la sediul central, în ianuarie 2016 s-au pus bazele unei noi fabrici în orașul vecin Günzburg, iar prima platformă de producție pentru schela PERI UP a fost deschisă pe 22 septembrie 2017.

În anii ce au urmat fondării companiei în 1969, PERI s-a concentrat pe dezvoltarea grinzilor de cofraj și a sistemelor de cofrare cu popi, a sistemelor de susținere, precum și a sistemelor de cățărare pentru industria construcțiilor ce au fost rapid adăugate în gama de produse. Primul sistem de schelă din portofoliul PERI a fost schela cu cadru PERI UP T 72 ce a apărut în anul 1998, urmat de alte produse pentru diverse aplicații în sectorul schelelor.

Platforma de producție din Günzburg a fost dezvolatată și va fi extinsă ca prima fabrică de producție de schelă PERI UP; deschiderea oficială a avut loc în 22 Septembrie 2017. “În Günzburg, a fost deschisă o platformă completă de fabricare a schelei, cu tehnologie de ultimă oră, procese eficiente și capacitate mare de producție. Din punct de vedere tehnologic, această fabrică va prelua conducerea diviziei de schele în cadrul rețelei de producție PERI la nivel mondial. Este o provocare foarte interesantă pentru mine să susțin acest lucru”, a spus Wolfgang Göggelmann este director general al noii fabrici din Günzburg.

Amplasarea platformei de producție de ultimă oră, tehnicile de inginerie eficiente și procesele optime, sunt caracteristici cu rol decisiv pentru noua fabrică. Platforma de producție din Günzburg este una dintre cele mai eficiente fabrici de schelă din lume unde, printre alte lucruri, procesele de sudură de ultimă generație și roboții complet automatizați utilizați în aceste procese asigură o calitate extrem de ridicată a îmbinărilor prin sudură. Sistemul PERI de asigurare a calității implementat la Günzburg acționează la cel mai înalt nivel, urmare a faptului că fabrica este echipată cu tehnologie de măsurare de cea mai înalță acuratețe. Acest lucru garantează, în mod constant, cele mai bune rezultate în ceea ce privește producția.

Schela PERI UP: tehnologie inovativă pentru maximum de siguranță
Odată cu dezvoltarea sistemului de schelă PERI UP T 72 în 1998, PERI a dobândit tot mai mulți clienți. Pentru companiile de construcții, care montează eșafodaje din schelă, compania cu sediul la Weissenhorn a furnizat soluții pentru aceste solicitări încă de atunci. Urmare a completării cu produse și componente de sistem suplimentare, acestă divizie PERI s-a dezvoltat ca un sector de afaceri complementar celui de cofraje .

Tehnologia schelelor PERI se evidențiază față de sistemele competiției pe piață. În special în ceea ce privește siguranța în exploatare, produsele PERI sunt convingătoare și recunoscute din ce în e mai mult la nivel mondial sub numele de PERI UP.

Odată cu lansarea schelelor modulare PERI UP Flex, PERI a câștigat în ultimii ani din ce în ce mai mulți utilizatori pe sectorul schelelor industriale, un alt domeniu țintă. În aprilie 2016, PERI a făcut public noul sistem de schelă pentru fațadă PERI UP Easy la cel mai mare târg de profil din lume în München – pentru prima dată, schela este utilizată cu precădere la lucrări de montaj și întreținere utilaje industriale. Primele impresii legate de dezvoltarea noului sistem au fost mai mult decât pozitive, deoarece noua tehnologie dezvoltată la Weissenhorn a lansat un nou standard pe piață, în special în ceea ce privește siguranța montatorilor și a utilizatorilor. Cu portofoliul de produse actual, PERI poate acoperi ușor toate cerințele operațiunilor ce implică schele profesionale.

MEq
By MEq decembrie 21, 2017 17:51