Deutz va furniza motoare constructorului chinez de utilaje Sany

MEq
By MEq august 18, 2016 16:08

Deutz va furniza motoare constructorului chinez de utilaje Sany

Producătorul german de motoare Deutz şi Sany Heavy Machinery Co., Ltd îşi consolidează parteneriatul. Compania Sany a fost fondată în 1989 şi este unul dintre principalii producători chinezi de utilaje pentru construcţii.

Începând cu a doua jumătate a anului 2016, Sany va echipa noile sale încărcătoare frontale pe pneuri SW405 cu motoare diesel Deutz TCD 7.8, ce îndeplinesc standardele de emisii US EPA Tier 4 şi EU Stage IV. Sistemul standard de posttratare dispune de filtru de particule diesel (DPF) şi SCR (reducere catalitică selectivă). Graţie filtrului DPF, aceste motoare „Stage V ready” se vor putea alinia standardului viitor de emisii Stage V, ce va intra în vigoare începând din 2019. Totodată, motoarele se conformează cerinţelor mult mai stricte de pe unele pieţe precum Elveţia şi Germania (pentru aplicaţii municipale).

Acest motor cu 6 cilindri în linie, răcit cu apă, produce între 160 şi 290 kW, la 2300 rpm. Are un design foarte compact şi un sistem modular pentru adăugarea opţională a unor componente, oferind clienţilor felxibilitate mai mare şi costuri reduse de instalare. Sistemul DVERT (DEUTZ Variable Emission Reduction Technology) este, de asemenea, modular şi îndeplineşte cerinţele individuale de pe diferite pieţe prin soluţia standard DPF/SCR.

„Suntem foarte încântaţi de colaborarea cu Deutz pentru încărcătoarele noastre frontale Stage IV destinate pieţelor reglementate. Specificaţiile motorului şi sistemul modular de posttratare sunt benefice pentru noi, iar colaborarea cu reţeaua globală Deutz este o experienţă pozitivă”, a afirmat Chen Guizhi, directorul diviziei de încărcătoare frontale de la Sany. La rândul său, Michael Wellenzohn, membru în consiliul de conducere al Deutz AG şi responsabil pentru Vânzări/Service & Marketing, a adăugat: „Ne bucurăm să avem un client precum Sany în domeniul utilajelor pentru construcţii. Împreună privim înainte spre un parteneriat de succes.”

MEq
By MEq august 18, 2016 16:08