Volvo CE continuă pe drumul decarbonizării, la Intermat 2024

MEq
By MEq ianuarie 19, 2024 19:21

Volvo CE continuă pe drumul decarbonizării, la Intermat 2024

Inovația și parteneriatul în dezvoltarea de tehnologii vor fi în prim-planul platformei de soluții durabile de la Volvo Construction Equipment la Intermat 2024, Paris. Volvo CE Franța, împreună cu colegii din cadrul Grupului Volvo, vor prezenta agenda all-inclusive de decarbonizare pentru întreaga industrie a construcțiilor, viziune ce include utilaje electrice cu baterii și vehicule comerciale, prototipuri de pile de combustie cu hidrogen, servicii inteligente și soluții eficiente de încărcare.

Printre numeroasele inovații (dintre care unele vor fi ținute secret până la data evenimentului) vor fi excavatorul EC230 Electric de 23 de tone și noul încărcător frontal L120 Electric, precum și unele dintre utilajele compacte electrice mai mici, cum ar fi excavatorul electric EC18.

Demonstrând că e nevoie de tehnologii multiple care să sprijine tranziția industriei noastre, primul camion articulat cu pile de combustie cu hidrogen din lume, HX04, va fi sub lumina reflectoarelor, alături de alte soluții de tehnologice, cum sunt cele alimentate cu biocombustibili regenerabili.

În condițiile în care serviciile au un rol proeminent la Intermat 2024, Volvo CE va expune servicii de productivitate, cum ar fi Connected Map, Task Manager, precum și Piese și Servicii de Uptime, cum ar fi Programul de reducere a CO2. Transformarea electrică nu ar fi completă fără o demonstrație a gamei de soluții de încărcare și unități mobile de alimentare, atât pentru utilaje ușoare, cât și pentru vehicule comerciale grele pentru distanțe lungi.

Prin inovare la nivelul produselor și serviciilor, Volvo CE demonstrează că utilajele electrice de construcții au capacitatea de a lucra împreună cu camioanele electrice, toate susținute de soluții de încărcare fiabile și holistice.

Desfășurat în perioada 24-27 aprilie la Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions, Intermat revine cu un format de expoziție renovat care acoperă sectoarele: terasamente, demolare și transport, drumuri, fundații speciale, manipulare, construcții și sectorul betonului. Anul acesta va fi prima ediție de când evenimentul din 2021 a fost anulat forțat din cauza pandemiei de Covid-19.

MEq
By MEq ianuarie 19, 2024 19:21