Cat Lift Trucks introduce o gamă de stivuitoare diesel de 18 – 23 tone

MEq
By MEq mai 22, 2024 23:13

Cat Lift Trucks introduce o gamă de stivuitoare diesel de 18 – 23 tone

Cat Lift Trucks a adăugat în oferta sa de produse o nouă gamă de stivuitoare diesel de mare capacitate. Lansarea lor aduce calitatea, durabilitatea și performanța Cat într-o varietate de aplicații mai grele. Modelele Cat DP180-230NE de 18, 20 și 23 de tone sunt destinate în primul rând pentru a satisface nevoile piețelor din Africa, Orientul Mijlociu și CSI.

Cat Lift Trucks introduce o gamă de stivuitoare diesel de 18 – 23 toneOferind rezistență mare, viteză de ridicare, tracțiune și capacitatea de deplasare în rampă, stivuitoarele pot face față sarcinilor grele în condiții dificile de lucru. Utilizările lor includ manipularea containerelor goale, stivuirea și deplasarea materialelor de construcție grele.

Construcția avansată, tehnologia și designul ergonomic permit o operare rapidă și controlată cu precizie. De asemenea, permit o experiență satisfăcătoare a operatorului, ce crește și mai mult productivitatea. Motorul turbo este printre cele mai puternice, mai rapide și mai eficiente din clasa sa. Acestuia i se alătură o transmisie automată Powershift cu trei trepte, cu rezultate optime.

În ciuda dimensiunilor mari ale stivuitoarelor, manevrarea este impresionant de agilă datorită direcției asistate complet hidrostatice și razei mici de pivotare. De asemenea, economia de timp se datorează schimbării electronice a direcției înainte-înapoi.

Cat Lift Trucks introduce o gamă de stivuitoare diesel de 18 – 23 toneOperatorul se bucură de o cabină spațioasă, cu vedere panoramică. Pe lângă suspensie și reglare, scaunul include și o funcție de pivotare. Acesta este de mare ajutor pentru accesul în cabină, la ieșire sau atunci când operatorul se întoarce pentru a privi în urmă. Dintr-o poziție confortabilă, comenzile stivuitorului, aranjate ergonomic, cu efort redus, sunt ușor de accesat.

Componentele de absorbție a șocurilor reduc la minimum vibrațiile și zgomotul. Pentru un plus de confort, este disponibilă, opțional, o cabină cu amortizoare elastice, rezistentă la intemperii. Stivuitoarele pot fi echipate cu opțiuni ce includ sistem de aer condiționat, de încălzire și de dejivrare.

La fel ca toate stivuitoarele diesel Cat, modelele DP180-230NE sunt construite pentru o durată lungă de exploatare și disponibilitate non-stop – indiferent de condiții. Structurile, sistemele și componentele lor sunt rezistente la deteriorare și uzură și necesită întreținere minimă. Opțiunea de gresare centrală folosește o pompă manuală pentru a gresa componentele principale dintr-un singur punct. Împreună cu eficiența ridicată a consumului de combustibil, acești factori reduc costul total de operare (TCO) al stivuitoarelor. Pentru o manevrare fiabilă, de înaltă rezistență, care să mărească randamentul și totodată să fie economică, gama Cat DP180-230NE este o alegere excelentă.

MEq
By MEq mai 22, 2024 23:13