Update în Seria G de camioane articulate Volvo CE

MEq
By MEq martie 5, 2019 23:49

Update în Seria G de camioane articulate Volvo CE

Volvo Construction Equipment și-a actualizat Seria G de camioane articulate. Noile funcții includ controlul vitezei de croazieră, controlul vitezei la coborâre în pantă și tehnologia OptiShift.

Seria G este dotată cu funcții care îi ajută pe operatori să profite la maximum de mașini, așa cum sunt sistemul de asistență în pantă, frâna la încărcare și basculare și sistemul dinamic Volvo Engine Brake. Odată cu ultimele actualizări, acestor funcții li se alătură acum noul sistem cruise control și downhill speed control. Operatorii pot seta și ajusta sistemul de control al vitezei pentru a menține o viteză constantă de deplasare. Totodată, atunci când camionul este în coborâre, noul sistem de control al vitezei la coborâre permite menținerea controlului și vitezei. Rezultatul ambelor inovații este creșterea siguranței, confortului și productivității în toate condițiile.

Cabina ergonomică și comenzile intuitive sunt proiectate pentru a putea fi utilizate de orice operator. Funcțiile automate, precum noua OptiShift ce îmbunătățește eficiența consumului și productivitatea prin timpi de ciclu mai rapizi și prin creșterea confortului operatorului, oferă o mai mare ușurință la condus.

Noua serie G de camioane articulate Volvo este concepută pentru un confort mai mare pe durata turelor de lucru îndelungate. Direcția Volvo unică, suspensia excelentă, nivelurile scăzute de zgomot, spațiul și vizibilitatea contribuie la reducerea oboselii operatorului, crescându-i productivitatea.

Siguranța pe șantier este fundamentală (pentru oricine: operator, antreprenor, tehnician sau muncitor), iar vizibilitatea superioară și eficiența sistemului de lumini al Seriei G se alătură funcțiilor inteligente de siguranță. Funcțiile precum asistența la basculare și brake test ajută la menținerea în siguranță a operatorului și a celor care lucrează în jurul mașinii, chiar și în cele mai grele medii de lucru.

MEq
By MEq martie 5, 2019 23:49