Nooteboom introduce un semitrailer cu platformă joasă și extensie laterală hidraulică

MEq
By MEq aprilie 8, 2022 12:44

Nooteboom introduce un semitrailer cu platformă joasă și extensie laterală hidraulică

Story Highlights

  • Nooteboom
  • semitrailer cu platforma joasa
  • trailer cu platforma joasa si extensie laterala hidraulica
  • trailer Nooteboom
  • transport utilaje de constructii

Related Articles

Ultima noutate din gama Nooteboom pentru piața europeană este trailerul cu platformă joasă OSD-73-04 cu extensie laterală hidraulică. Acesta a fost special dezvoltat pentru transportul utilajelor cu o masă de până la aproximativ 47 t. Pot fi transportate eficient și în siguranță chiar și excavatoarele pe șenile cu o lățime a șenilei de până la 2.900 mm și o lungime a șenilei de cel puțin 5.000 mm.

Designul robust, ușurința în utilizare şi soluţia simplă cu un minim de piese mobile sunt caracteristici importante ale acestui nou semitrailer OSD-73-04(S) cu 4 axe. Doua axe sunt direcționale, iar platforma de încărcare este extensibilă.

Lățimea podelei de încărcare, infinit reglabilă
Pe piața internațională de transport există un interes tot mai mare pentru semitrailerele joase cu extindere hidraulică. Cu noul OSD-73-04(S), zona de încărcare poate fi extinsă rapid și ușor de la 2.540 mm la 3.210 mm. Acest lucru economisește timp și efort, este ergonomic și are ca rezultat o eficiență sporită. Prin apăsarea unui buton, lățimea podelei de încărcare poate fi infinit reglată, având părțile laterale stânga și dreapta reglabile separat. Pentru o aderență suplimentară, părțile glisante sunt prevăzute standard cu un strat superior de cauciuc. Creșterea greutății proprii a semitrailerului cu extensie hidraulică este minimă în comparație cu unul cu extensie manuală a platformei de încărcare.

Dimensiune legală
Cu lateralele retrase, vehiculul rămâne în dimensiunile legale de 2.550 mm lățime și poate transporta și marfă divizibilă. Iar cu laterale complet extinse, aceeași semiremorcă se încadrează pentru transportul excavatoarelor mari. Trecerea de la 2.540 mm la 3.210 mm lățime nu este realizabilă manual. Un semitrailer lat de 2.520 mm cu extensie manuală nu depășește o lățime de 3.020 mm, astfel că modelul extensibil hidraulic încorporează avantajele ambelor tipuri.

Încărcare/descărcare sigură
Pentru încărcarea și descărcarea sigură și eficientă a utilajelor, semitrailerul este echipat cu rampe automate pliabile hidraulic de 4 m lungime. Acestea sunt potrivite pentru o presiune maximă pe roată de 15 tone per rampă. Cu un unghi de înclinare de numai 11 grade, utilajele pot fi urcate/coborâte cu ușurință. Rampele din oțel sunt prevăzute cu elemente din lemn. În spate, vehiculul este echipat standard cu picioare de susținere manuale, pentru încărcarea/descărcarea în siguranță a utilajelor. Opțional sunt disponibile picioare hidraulice de susținere. Acestea sunt infinit reglabile pe stânga/dreapta și sunt ideale pentru suprafețe neuniforme.

MEq
By MEq aprilie 8, 2022 12:44