Metso anunță lansarea revoluționarei game Lokotrack EC, în primăvara lui 2024

MEq
By MEq octombrie 12, 2023 22:34

Metso anunță lansarea revoluționarei game Lokotrack EC, în primăvara lui 2024

Primele produse ale noii game diesel-electrice de stații mobile de concasare și sortare Lokotrack de la Metso vor fi lansate în primăvara lui 2024. Evenimentul de lansare, numit Lokolaunch, va avea loc la Nokia Arena din Tampere, Finlanda, în perioada 14-16 mai 2024.

Noua gamă pe șenile Lokotrack, numită gama EC, este proiectată și construită pe o nouă platformă unică pe care Metso a dezvoltat-o din 2020 încoace. Modelele Lokotrack EC includ o transmisie diesel-electrică de nouă generație. Toate funcțiile de proces sunt acționate electric și automat controlate, pentru a lucra permanent la nivelul optim de sarcină. Noua gamă Lokotrack va avea un design robust și distinctiv și va include cele mai noi instrumente digitale, făcând operarea și întreținerea unităților mai ușoare ca niciodată.

„Noua gamă Lokotrack EC va fi transformațională pentru procesele de concasare și sortare mobilă a agregatelor. Aceste utilaje hibride noi, cu o eficiență mai mare și emisii mai reduse, vor contribui în mod semnificativ la oferta Metso Planet Positive și la angajamentul companiei de a-și atinge obiectivele ambițioase de climă. Noua gamă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare din industrie”, a spus Jarmo Vuorenpää, director al noii game Lokotrack, Metso.

Pe lângă lansarea noii game Lokotrack EC, la evenimentul Lokolaunch, Metso va prezenta cele mai recente progrese ale tehnologiei de concasare, utilizarea instrumentelor digitale și a componentelor și serviciilor concepute pentru a crește semnificativ eficiența operațională și productivitatea clientului pe întregul ciclu de viață al utilajului lor.

„Lokolaunch 2024 va fi mai mult decât un simplu eveniment pentru clienți și cei interesați. Semnifică o demonstrație a angajamentului nostru de a depăși granițele inovației și sustenabilității în industria agregatelor. Suntem încântați să aducem la un loc jucătorii cheie din această industrie pentru a sărbători împreună această realizare”, a spus Renaud Lapointe, Senior Vice President al liniei de business Metso Products, Divizia Agregate.

Viitorul eveniment de lansare, organizat la Nokia Arena din Tampere, Finlanda, este al patrulea sub numele Lokolaunch, având deja o istorie lungă în industrie. Lokolaunch este recunoscut ca un eveniment unic, organizat de Metso, dedicat inovațiilor. Metso a început producerea utilajelor de concasare la fabrica sa din Tampere, Finlanda (care se numea la acea vreme Lokomo), acum o sută de ani.

MEq
By MEq octombrie 12, 2023 22:34