Metso Outotec extinde seria de concasoare mobile Lokotrack pentru agregate

MEq
By MEq octombrie 25, 2021 14:28

Metso Outotec extinde seria de concasoare mobile Lokotrack pentru agregate

Metso Outotec lansează două noi modele în seria Lokotrack de stații mobile de concasare și sortare. Noile concasoare mobile Lokotrack LT200HPX și Lokotrack LT220GP sunt unități compacte, dar eficiente, ideale pentru clienții din sectorul agregatelor, cu o capacitate cu până la 30% mai mare și un plus de flexibilitate, comparativ cu modelele anterioare. Noile utilaje vor fi prezentate în premieră pe 27 octombrie.

Concasoarele ce vor fi lansate au numeroase caracteristici noi care sunt concepute pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor. Utilajele sunt construite pe același concept nou de șasiu, permițând clienților să opteze pentru unul dintre cele două tipuri de concasoare cu con și diverse caracteristici opționale, în funcție de nevoile lor specifice. Lokotrack LT200HPX este echipat cu un eficient ciur de presortare cu două etaje, care asigură o capacitate mai mare. Șasiul rezistent și benzile largi facilitează un randament ridicat, iar o transmisie directă cu curea trapezoidala asigură o eficiență ridicată a consumului de combustibil. Service-ul și transportul sunt facilitate cu platforme extinse de întreținere care se pliază, pentru convenienta transportului. LT200HPX poate lucra în combinatie cu concasoarele cu fălci Lokotrack LT106 și LT116 și cu stațiile mobile de sortare Lokotrack ST3.8 și ST4.8.

Lokotrack LT220GP oferă putere suplimentară de concasare și poate fi echipat cu un ciur de presortare sau cu bandă de alimentare. Face pereche buna cu concasoarele mobile cu fălci Lokotrack LT120/LT120E și cu stația mobilă de sortare ST4.10, pentru producția de agregate de mare capacitate.

„Noile modele și oferta noastră completă demonstrează focusul nostru pe îmbunătățirea operațiunilor clienților și a rezultatului final”, spune Kimmo Anttila, Vicepreședinte, Lokotrack Solutions, Metso Outotec. „Cu aceste noi modele cu o capacitate de 300 t/h și o greutate de transport de 40 t, clienții au acum mai multe opțiuni și flexibilitatea de a alege din gama noastră de concasoare cu con. Lokotrack este o alegere durabilă și de viitor pentru orice tip de producție de agregate.”

MEq
By MEq octombrie 25, 2021 14:28