Excavatorul pe șenile Liebherr R 930 Tunnel, lansat pe piața mondială

MEq
By MEq noiembrie 6, 2023 20:50

Excavatorul pe șenile Liebherr R 930 Tunnel, lansat pe piața mondială

Gama de excavatoare Liebherr pentru tuneluri se extinde cu noul excavator pe șenile R 930 Tunnel, lansat acum pe piața mondială. Dezvoltat în Franța la Liebherr-France SAS din Colmar, noul R 930 Tunnel înlocuiește modelul compact R 924 Tunnel și are performanțe de nivel înalt în toate tipurile de aplicații subterane.

Excavatorul pe șenile Liebherr R 930 Tunnel, lansat pe piața mondialăExcavatorul Liebherr R 930 Tunnel a fost proiectat pentru a se potrivi cât mai precis cerințelor șantierelor subterane, care sunt caracterizate adesea de spații înguste cu acces dificil. Brațul excavatorului R 930 Tunnel, disponibil în două lungimi, dispune de o articulație rotativă ce permite pivotarea la unghiuri de 2 x 45°, permițând urmărirea profilului excavației. Raza scurtă de rotire a utilajului și luminile LED puternice reduc considerabil riscurile de coliziune cu personalul șantierului sau cu pereții tunelului. În plus, cilindrii și furtunurile sunt poziționați special pentru o protecție maximă împotriva potențialelor impacturi, limitând astfel deteriorarea lor.

R 930 Tunnel are o caroserie din oțel, ceea ce îl face un utilaj foarte robust, ideal pentru aplicații subterane. Noul excavator pe șenile R 930 Tunnel poate fi echipat cu sistemul de cuplă rapidă Liebherr, care permite schimbarea ușoară ași rapidă a uneltelor de lucru.

Versatilitate și flexibilitate pe șantierele subterane
O cupă ripper cu doi sau trei dinți, fabricată special de Liebherr, asigură o productivitate ridicată pe șantierele subterane. Pentru a acoperi o zonă largă de aplicații, R 930 Tunnel poate fi echipat și cu freză cu tambur sau ciocan hidraulic. Lama frontală de nivelare a excavatorului permite crearea unei suprafețe plane și stabilizează utilajul pe suprafețe denivelate. De asemenea, protejează la impact trenul de rulare și reductoarele.

Cabină confortabilă, complet protejată
Cabina operatorului certificată ROPS, FOPS și FGPS, împreună cu camerele video de monitorizare spate și laterale sunt responsabile pentru siguranța maximă pe șantier. Excavatorul beneficiază de protecție și pentru componentele sale electronice, iar cabina lui R 930 Tunnel, confortabilă și ergonomică, este perfect echipată pentru a rezista în mediile cu praf de pe șantierele subterane.

MEq
By MEq noiembrie 6, 2023 20:50