MEILLER va expune la Bauma 2022 inovații în fiecare segment

MEq
By MEq iulie 6, 2022 20:20

MEILLER va expune la Bauma 2022 inovații în fiecare segment

Story Highlights

  • Meiller Kipper
  • Bauma 2022
  • suprastructuri basculabile
  • semiremorci
  • incarcatoare skip (brate paralele)
  • carlige hidraulice (hooklift)

Related Articles

La Bauma 2022, MEILLER Kipper va prezenta o gamă de inovații și îmbunătățiri ale produselor sale în fiecare segment, împreună cu un pachet cuprinzător de servicii. Accentul va fi pus pe cele mai noi brațe paralele (încărcătoare skip), cârlige hidraulice (hoooklift), suprastructuri basculabile pe trei părți, suprastructuri basculabile spate și semiremorci basculabile, care sunt din ce în ce mai potrivite pentru utilizarea pe camioane electrice.

În plus, producătorul din München aduce la târg și remorci cu axă centrală și remorci de transport containere (BTA). MEILLER promite să-și surprindă clienții. Cea mai importantă dezvoltare nouă va fi prezentată în premieră la IAA Transportation, Hanovra, în septembrie 2022, cu o lună înainte de Bauma 2022.

Bine echipat pentru fiecare sistem de propulsie alternativ
Producătorul de suprastructuri a dovedit la IFAT 2022 că poate implementa o suprastructură basculabilă pe un șasiu de camion electric cu baterii. La acest eveniment, MEILLER a fost singurul producător de vehicule și suprastructuri care a prezentat o astfel de soluție bazată pe diferite modele electrice cu 3 axe, expunând cârligul RS21 si demonstrând că suprastructurile basculabile funcționează fără probleme pe camioanele electrice.

MEILLER este astăzi capabil să își monteze produsele pe aproape orice camion electric existent de la producătorii europeni. În acest sens, este irelevant dacă BEV-urile (vehiculele electrice pe baterii) sunt deja echipate cu priza mecanică de putere (PTO) necesară pentru hidraulica suprastructurii sau priza electrică de putere (E-PTO).

„Ca producător de suprastructuri, este important pentru noi să fim foarte diversificați și să avem întotdeauna gata o soluție eficientă – indiferent dacă vehiculul/camionul utilizează combustibil diesel, gaz, o baterie sau o pilă de combustie”, a spus Michael Eicheldinger, Head of Product Management la MEILLER.

Încărcătoare skip MEILLER – adaptare ușoară și durată de viață și mai lungă
Încărcătorul skip AK12-NT revizuit pentru o sarcină nominală de 14 t ar trebui să trezească un mare interes în rândul publicului. Nemaifiind o soluție sudată, unitatea va fi în viitor furnizată către client cu un sistem modular de prindere în șuruburi. Îmbunătățirea suprastructurii pe bază de șuruburi facilitează înlocuirea mai rapidă a componentelor defecte sau uzate. De asemenea, adaptarea ulterioară a suprastructurii, bazată pe nevoi, va fi mai flexibilă.

Pentru componentele din oțel, producătorul a ales aplicarea unui strat catodic prin scufundare, pentru a asigura o durabilitate mai mare a încărcătorului skip. Procesul de acoperire prin scufundare catodică oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii. Duritatea acestui nou grund face ca unitatea să fie mai puțin sensibilă la zgârieturi și deteriorări. Procesul de acoperire prin scufundare catodică face ca grundul să pătrundă chiar și în cele mai mici cavități. Mai mult decât atât, MEILLER reduce considerabil conținutul de solvenți, făcând produsele mai eco-friendly.

60 de luni garanție pentru toate piesele de rezistență
Adoptând motto-ul „Designed for Future”, noua tehnologie folosită pe brațele paralele (încărcătoare skip) și cârligele MEILLER extinde garanția pentru toate piesele de rezistență ale sistemelor la cinci ani (cu efect imediat). Aceasta include componente precum cadrul de bază, brațe de toate tipurile, platforme de încărcare și stabilizatoare. Singura condiție necesară pentru garanție este respectarea de către clienți a intervalelor de service prescrise.

În cadrul expoziției Bauma 2022, MEILLER va expune o semiremorcă basculabilă MHPS44.3-N cu îmbunătățiri considerabile, o suprastructură basculabilă spate P436 de 18 mc, o suprastructură basculabilă pe trei părți D421 și cel mai nou cârlig hidraulic RS21 cu un trailer de transport containere. Un punct de atenție va fi noul încărcător skip AK12-NT ce poate fi controlat de la distanță din sistemul i.s.a.r.-control 3.

MEq
By MEq iulie 6, 2022 20:20