Caterpillar, pe marile ecrane în „Transformers: The Last Knight”

MEq
By MEq iunie 22, 2017 20:31

Caterpillar, pe marile ecrane în „Transformers: The Last Knight”

Tradiția apariției utilajelor Cat pe marile ecrane continuă, un nou excavator Cat alăturandu-se echipei de roboți eroici în filmul „Transformers: The Last Knight”, regizat de Michael Bay, care rulează acum în cinematografe.

„Calitățile asociate francizei filmului Transformers – puterea, loialitatea și protecția – se aliniază perfect cu brand-ul Caterpillar”, a declarat Jessica Nunley, global marketing innovation manager pentru utilaje de construcții în cadrul Caterpillar. Referindu-se la apariția cinematografica a excavatorului și la atributele pe care și le impart Caterpillar și filmele seriei Transformers, Jessica Nunley a lăudat alăturarea celor doua mărci.

Fanii acestei pelicule vor descoperi excavatorul Cat printre vehiculele ascunse într-un depozit auto, împreună cu Cade Yeager (Mark Wahlberg) și un grup de eroi Autoboți. „Autoboții își asumă rolul de parteneri, ajutându-l pe eroul principal să facă față provocării, iar Caterpillar vede la fel parteneriatele cu clienții săi. Pe măsură ce dezvoltăm noi produse pentru șantierul viitorului, ne transformăm cu toții. Vrem să ne ajutăm clienții să schimbe industria construcțiilor pentru un viitor mai bun.”

„The Age of Smart Iron” de la Caterpillar transformă șantierele, permițând flotelor de utilaje să vorbească aceeași limbă, și introduce tehnologii avansate pe aceste mașini mai rapid și mai frecvent ca oricând. „Prin integrarea tehnologiilor Cat Connect, precum LINK, GRADE, PAYLOAD și DETECT, Caterpillar schimbă modul în care industria construcțiilor poate crește productivitatea, obține câștiguri însemnate în termeni de eficiență și are grijă de siguranța oamenilor pe șantier”, spune Kurt Norris, global marketing manager pentru divizia Global Construction & Infrastructure. „Am intrat în Age of Smart Iron și nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a exemplifica această schimbare de paradigmă decât prin colaborarea cu emblematica franciză Transformers, în ultima peliculă „Transformers: The Last Knight”.

Zilnic, utilajele Cat fac față provocărilor, ajutându-și clienții să-și depășească toate încercările – condiții dificile, deadline-uri imposibile și neîncetata luptă cu creșterea marjelor de profit și eficiență. Odată cu lansarea filmului, Caterpillar pune la dispoziție și site-ul www.werisetothechallenge.com pentru informații referitoare la utilajele Cat și la pelicula Transformers 5.

MEq
By MEq iunie 22, 2017 20:31