Update în clasa medie de excavatoare pe roți și pe șenile Hyundai

MEq
By MEq august 3, 2023 18:28

Update în clasa medie de excavatoare pe roți și pe șenile Hyundai

Story Highlights

  • HD Hyundai Construction Equipment
  • excavator pe roti HW65A de clasa medie
  • excavator pe senile HX65A de clasa medie

Related Articles

HD Hyundai Construction Equipment Europe lansează excavatoarele cu roți și pe șenile, HW65A, respectiv HX65A, consolidându-și prezența în clasa utilajelor compacte. Echipate cu motoare Hyundai Stage V, utilajele vin cu o nouă cabină spațioasă, joystick-uri proporționale standard și mentenanță îmbunătățită.

Update în clasa medie de excavatoare pe roți și pe șenile HyundaiHyundai își actualizează excavatoarele compacte de clasă medie, odată cu introducerea modelului pe șenile HX65A, și a celui pe roți, HW65A. Cele două excavatoare înlocuiesc popularele R55-9A și R55W-9A, oferind un design revizuit, noi tehnologii și caracteristici îmbunătățite.

Masa operațională a fost crescută la 6,0 – 6,5 tone, în funcție de specificații, iar ambele utilaje sunt acum propulsate de un motor diesel Stage V produs de Hyundai. Acest motor de 2,4 litri dezvoltă o putere nominală maximă de 48,5 kW, cu un cuplu disponibil de 248 Nm și antrenează un sistem hidraulic consacrat Bosch-Rexroth, cu supape de control principale Parker și un motor de rotire Eaton.

Sistemul hidraulic este echipat standard cu joystick-uri proporționale, cu un comutator pentru blocarea pistonului hidraulic, montat în capul manetei stânga. Excavatoarele beneficiază de un motor de pivotare îmbunătățit, ce asigură viteză și cuplu de operare crescute, sporind productivitatea în operațiunile de săpare și încărcare.

Update în clasa medie de excavatoare pe roți și pe șenile HyundaiNoul design al cabinei oferă un spațiu îmbunătățit pentru operator, cu vizibilitate sporită și un scaun complet reglabil și încălzit. Sistemul revizuit de aer condiționat asigură un flux de aer optimizat în cabină, iar nivelurile de zgomot sunt mai reduse atât la interior, cât și în exterior. Împrumutând tehnologie de la excavatoarele mai mari Hyundai, modelele compacte au acum un monitor tactil de 7 inch, ce poate fi folosit pentru setarea debitelor hidraulice auxiliare ale uneltelor de lucru.

Luminile de lucru ale cabinei au fost îmbunătățite și există acum opțiunea de protecție FOG (Falling Object Guard) împotriva obiectelor în cădere, atât pentru partea din față, cât și deasupra cabinei, pentru situațiile când utilajul lucrează în demolări și alte locuri periculoase. Camerele video spate și laterală oferă o vizibilitate îmbunătățită în jurul utilajului.

Pentru a răspunde solicitărilor clienților, excavatorul pe roți HW65A va fi disponibil, la alegere, cu anvelope simple sau duble, din fabrică, pentru a permite utilajului să se adapteze mai bine diferitelor cerințe de șantier, garantând tracțiune și stabilitate optime.

Atât modelele pe roți, cât și cele pe șenile au capote de motor cu deschidere largă, oferind acces ușor la componentele ce presupun întreținere regulată. Toate filtrele sunt amplasate în compartimentul motor, cu acces de la nivelul solului. Filtrul de aer cu două straturi asigură o durată de exploatare prelungită, iar sistemul telematic Hyundai Hi-MATE permite monitorizarea de la distanță a funcționării și performanțelor utilajului.

HW65A și HX65A:
• Motor diesel Hyundai compatibil cu standardul de emisii Stage V
• Putere: 48.5 kW cu un cuplu de 248 Nm
• Cabină confortabilă cu monitor tactil de 7”
• Joystick-uri proporționale
• Viteză și cuplu crescute de rotire

MEq
By MEq august 3, 2023 18:28