Trenul de rulare PLUS de la Komatsu, acum şi pe buldozerul pe şenile D85EX/PX-18

MEq
By MEq septembrie 25, 2015 14:45

Trenul de rulare PLUS de la Komatsu, acum şi pe buldozerul pe şenile D85EX/PX-18

Construit pentru a face față cu brio în condiţii dure, în piatră și nisip, trenul de rulare PLUS are o durată de viaţa de până la de două ori mai lungă, reducând costurile de nefuncționare, reparaţii şi întreţinere ale utilajului.

Komatsu America de Corp. a anunţat adăugarea renumitului tren de rulare cu zale paralele şi bucşe rotitoare PLUS (Parallel Link Undercarriage System) pe modelul de buldozer D85EX / PX-18.
PLUS-Undercarriage
Sisitemul PLUS reduce costurile de întreținere, extinde durata de viață și excelează la impact mare, în condiții de teren stâncoase, sau la impact redus, în zone de lucru nisipoase. Această tehnologie de vârf devine rapid un echipament standard pe tot mai multe modele de buldozere Komatsu – se arată într-o declaraţie a unui oficial al companiei.
Fiecare dintre cele trei lățimi diferite disponibile ale șenilei – 24″/ 610 mm, 26″ / 660 mm și 28″/ 710 mm PLUS ES – sunt concepute pentru o durată de uzură maximă și durabilitate. Sistemul PLUS este proiectat pentru a oferi până la de două ori durata de viață a unui tren de rulare convențional, reducând costurile de reparație și întreținere cu până la 40% în anumite aplicații. De asemenea, PLUS elimină timpii morți de înlocuire a bolţului și bucșelor. Toate componentele trenului de rulare PLUS sunt proiectate pentru a avea o uzură uniformă. Sistemul PLUS cu zale paralele foloseşte un concept foarte fiabil de bucşe rotitoare gresate, care se mişcă liber, spre deosebire de sistemele cu bucşe fixe de pe trenurile de rulare convenţionale.

MEq
By MEq septembrie 25, 2015 14:45

OPINION

ELECTRIFICATION