Mici, dar cu potențial: noile încărcătoare frontale compacte Volvo L20H si L25H

MEq
By MEq noiembrie 7, 2017 02:25

Mici, dar cu potențial: noile încărcătoare frontale compacte Volvo L20H si L25H

Concepute special pentru a ușura munca pe șantier, noile încărcătoare frontale compacte Volvo L20H și L25H oferă caracteristici inteligente, vizibilitate optimă și o tracțiune excelentă. Cele mai recente modele din gama de încărcătoare frontale compacte Volvo Construction Equipment sunt mici, dar puternice. Cu o înălțime de cel mult 2500 mm și o rază de virare de 8210 mm, aceste încărcătoare frontale din seria H oferă o manevrabilitate excelentă, chiar și în cele mai limitate spații. Deși au dimensiuni mici, ating o înălțime mare de descărcare, Volvo L20H și L25H fiind potrivite și pentru operațiuni de încărcare a camioanelor.

Concepute pentru eficiență, Volvo L20H și L25H sunt conforme cu ultimele reglementări privind emisiile. Sunt dotate cu un motor Tier 4 Final, cu catalizator de oxidare diesel (DOC), ce elimină necesitatea regenerării aditivilor. Pentru a îmbunătăți timpii de ciclu, transmisia hidrostatică automată are două trepte, mașina putând atinge viteze maxime de 30 km/h. Iar pentru a crește tracțiunea și stabilitatea pe teren accidentat, L20H și L25H prezintă o articulație (38°) oscilantă (±10°), precum și diferențiale blocabile 100% pe ambele punți.

Confortabile
Încărcătoarele compacte din seria H oferă vizibilitate totală și un nivel minim de zgomot și vibrații. Pentru a beneficia de un mediu de lucru mai plăcut, mai ales în aplicațiile cu mult praf, cabina este dotată cu unul dintre cele mai mari filtre din industrie. Iar pentru a intra și ieși în siguranță din cabina certificată FOPS/ROPS, treapta de culoare portocalie este foarte vizibilă.
Maneta de comandă tip joystick asigură controlul a trei funcții, inclusiv atașamente hidraulice, cupe multifuncționale, perii (măturătoare) și foreze. Pentru a îmbunătăți controlul, încărcătoarele compacte sunt echipate cu o singură pedală ”inching” de frână, permițând operatorilor să lucreze la viteze reduse, fara a diminua turația motorului. În plus, poziția de ședere poate fi personalizată datorită coloanei de direcție reglabile opțional.

Potrivite și atașabile
Volvo are o gamă completă de atașamente, special concepute pentru gama compactă de încărcătoare pe roți și complet adaptată cinematicii utilajului, sistemului hidraulic și transmisiei. Atașamentele Volvo completează mașina pentru a oferi o productivitate superioară. În plus, sistemul de cuplare permite schimbarea rapidă a atașamentelor între ele. Pentru operațiuni care necesită echipamente solicitante, funcția hidraulică opțională cu debit mare poate fi activată, oferin până la 200 bar/110 litri pe minut.

Pentru minimizarea timpilor de nefuncționare, modelele L20H și L25H sunt construite folosind cele mai bune componente din clasă. Lucrările de întreținere de rutină și de verificare zilnică se fac rapid și ușor, încărcătoarele având intervale lungi de întreținere și puncte de întreținere situate la nivelul solului. De asemenea, clienții pot beneficia de o gamă largă de servicii, precum piese originale Volvo, planuri de întreținere sau sistemul telematic de ultimă oră Volvo CareTrack. Acest sistem inteligent oferă rapoarte privind alarmele și culege informații privind starea combustibilului, locația mașinii și orele de funcționare.

Sepcificații tehnice

MEq
By MEq noiembrie 7, 2017 02:25