Întreținerea profesională a zonelor verzi

MEq
By MEq iulie 24, 2023 13:17

Întreținerea profesională a zonelor verzi

Întreținerea profesională a zonelor verzi, de-a lungul drumurilor și terasamentelor, indiferent de dimensiune, locație și vegetație, trebuie făcută din primăvară până în toamnă. Uneori însă, unele zone verzi nu sunt potrivite pentru cosit din diverse motive. Acesta este motivul pentru care compania austriacă Westtech a dezvoltat mulcherul M105 pentru întreținerea zonelor verzi.

Întreținerea profesională a zonelor verzi Mulcherul Westtech M105 a fost dezvoltat pentru montarea pe excavatoare cu mase operaționale de 7 până la 14 tone. Denumirea trimite la lățimea de tăiere, care este de 1050 mm, iar greutatea de bază a echipamentului de mulcire este de 315 kg, putând ajunge la 490 kg în echipare completă. Mulcherul vine cu un motor rotativ cu piston axial cu eficiență optimă în două dimensiuni diferite.

La fel ca toate echipamentele Westtech, mulcherul este robust și construit pentru o exploatare îndelungată, fiind fabricat din oțel Hardox de înaltă rezistență. Sistemul de mulcire are o uzură redusă și nu este sensibil la obiecte străine. Echipamentul este proiectat pentru mulcirea în ambele direcții, ceea ce permite cea mai mare eficiență în timpul lucrului. La nevoie, tălpile de uzură sunt ușor de înlocuit.

Mulcherul are lățimea de lucru ideală pentru întreținerea drumurilor și a căilor ferate, precum și pentru menținerea drumurilor forestiere libere. Poate fi folosit pentru întreținerea tuturor zonelor supra-aglomerate, unde cosirea nu este posibilă, pentru întreținerea marginilor drumurilor, a terasamentelor și a malurilor apelor. De asemenea, este perfect pentru îngrijirea solului de pădure.

MEq
By MEq iulie 24, 2023 13:17