Tocătorul mobil Terminator xtron impresionează prin versatilitate

MEq
By MEq martie 11, 2024 18:01

Tocătorul mobil Terminator xtron impresionează prin versatilitate

Unitatea specială de tocare a lui Terminator xtron permite o gamă extinsă de aplicații pentru deșeuri mixte, deșeuri din lemn și deșeuri vegetale. Acționarea hidraulică puternică, funcțiile de operare simple și camera de tocare spațioasă asigură eficiență și flexibilitate.

Komptech Terminator xtron are o unitate de mărunțire V special dezvoltată, care se caracterizează printr-o versatilitate deosebită și este potrivită pentru toate tipurile de deșeuri (chiar și lemn și deșeuri vegetale). Reglarea infinit variabilă a spațiului de tăiere, precum și elementele de pieptene opționale permit personalizarea mărimii fracției produse pentru utilizare ulterioară. Acționarea hidraulică optimizată a tocătorului mobil Terminator xtron oferă cu 40% mai mult cuplu la nivelul rolelor, permițând mărunțirea eficientă chiar și a celor mai dificile materiale. Opțiunile de deplasare a tocătorului la locul de muncă, și anume pe platformă (ridicat cu cârlig hidraulic), pe șasiu cu trei axe sau pe șasiu cu șenile garantează utilajului mobilitate în funcție de nevoi. Terminator xtron este disponibil și ca versiune e-mobile cu opțiuni de șasiu cu șenile, remorcă și cârlig. Denumirea „xtron” provine din combinarea termenilor „crossfunctional” (x) și „strong” (tron).

Unitate de tocare
Terminator xtron utilizează extrem de versatila unitate de tocare V. Rola de mărunțire a unității V are 16 dinți. Aceștia sunt cu aprox. 40% mai mari decât cei ai unității de mărunțire F. Astfel rezultă un diametru exterior de 1170 mm, ce garantează o alimentare optimă chiar și cu materiale greu de apucat; în același timp, previne înfășurarea pe rolă. Pe contra-pieptenele unității V există 17 dinți, care contribuie masiv la mărunțirea materialelor, datorită dispoziției lor în trepte.

Tocătorul mobil Terminator xtron impresionează prin versatilitateCalitatea materialului reglabil
Datorită spațiului de tăiere reglabil hidraulic dintre pieptene și rolă, gradul de mărunțire poate fi ajustat cu precizie pentru etapele ulterioare ale procesului. Acest decalaj de tăiere nu se modifică în timpul procesului de mărunțire, chiar dacă sunt procesate cele mai dificile materiale, asigurând astfel o calitate omogenă și consistentă a materialului.
Opțional este disponibil și un sistem de pieptene (I). Cele 17 elemente de pieptene inserabile individual asigură un efect post-mărunțire, prin care se poate obține o dimensiune și mai fină a fracției de material.

Transmisie puternică
Tocătorul mobil Terminator xtron este echipat cu un motor puternic CAT C13b ce respectă ultimul standard de emisii. Cu cei 460 hp (340 kW), dezvoltă suficientă putere pentru a obține rate mari de productivitate într-o gamă largă de aplicații. Sistemul standard de transmisie al rolei cu două fețe oferă cuplul necesar pentru materialele greu de mărunțit. Controlul turației în funcție de sarcină ajustează automat turația rolei și forța de mărunțire la materialul de tocat. Reversibilitatea simplă a rolei previne blocarea și asigură un efect de autocurățare.

Alimentare simplă
Când vine vorba de alimentarea cu material, tocătorul mobil Terminator este superior produselor comparabile de pe piață datorită buncărului mare, pliabil hidraulic. Buncărul permite întotdeauna o adaptare optimă la utilajul de încărcare. Când se folosește un încărcător frontal, peretele lateral poate fi aliniat orizontal pentru a menține marginea de încărcare cât mai jos posibil. Suprafața mare de mărunțire (3m x 2m) cu o lățime de încărcare de aproape 3,3 m înseamnă că se pot folosi chiar și încărcătoare frontale mari pentru alimentarea cu material.

MEq
By MEq martie 11, 2024 18:01