OilQuick introduce noul tiltrotator OQTR-E09 pentru excavatoare de 6-9 t

MEq
By MEq martie 28, 2022 20:01

OilQuick introduce noul tiltrotator OQTR-E09 pentru excavatoare de 6-9 t

Cu noul rotor basculant OQTR-E09, cel mai mic din gama sa, OilQuick acoperă acum clasele de excavatoare de la 6 până 33 de tone. Aceasta înseamnă o capacitate maximă de săpat, forță de rupere și funcționalitate, unealta de lucru fiind utilizată în fiecare moment.

Odată cu lansarea celui mai mic rotor basculant OQTR-E09, OilQuick se adresează acum excavatoarelor de la 6 până la 33 t. Noul tiltrotor este pregătit pentru a face pereche cu un sistem de cuplare rapidă OilQuick OQ45. Este ideal pentru lucrări mici excavare și planificare cu utilaje de dimensiuni reduse.

Folosind tiltrotorul OQTR-E09 echipat cu soluție tip sandwich OilQuick, operatorul poate înclina, roti, înlocui rotorul basculant cu o cupă sau cu alte unelte de lucru hidraulice, electrice sau mecanice. De asemenea, poate schimba uneltele hidraulice de sub tiltrotor, fără a părăsi cabina.

Cei ce folosesc un sistem OilQuick montat deasupra rotorului basculant, îl pot îndepărta rapid pentru a atașa o cupă standard, un ripper sau un ciocan hidraulic, valorificând astfel la maximum capacitatea excavatorului și forța sa de rupere. Acest lucru permite, de asemenea, ca unealta de lucru să fie utilizată pentru lucrarea potrivită.

MEq
By MEq martie 28, 2022 20:01