Liebherr continuă să extindă Seria EC-B de macarale turn flat-top

MEq
By MEq august 2, 2022 14:41

Liebherr continuă să extindă Seria EC-B de macarale turn flat-top

Story Highlights

  • Liebherr
  • Liebherr Cranes
  • macara turn falt-top Liebherr
  • macara turn Liebherr 300 EC-B 12 Fiber
  • macara turn Liebherr 270 EC-B 12
  • Tower Crane Operating System (TC-OS)

Related Articles

Liebherr își extinde seria de succes de macarale turn flat-top cu noile modele 300 EC-B 12 Fiber și 270 EC-B 12. Ambele sunt ideale pentru șantierele care necesită ridicări grele și îndeplinesc toate cerințele principale impuse unei flote moderne de macarale. Noile modele din seria „Tough Guys” oferă caracteristici remarcabile din toate punctele de vedere.

Macaraua turn Liebherr 300 EC-B 12 Fibre este echipata cu cabluri din fibre sintetice și, prin urmare, oferă valori de performanță semnificativ mai bune decât macaralele similare cu cabluri din oțel. Cablul din fibră sintetică are, de asemenea, o durată de viață mult mai lungă, ceea ce înseamnă că trebuie schimbat mai rar. Acest lucru face operarea mai economică și crește disponibilitatea macaralei. Macaraua 300 EC B 12 Fibre are un braț de 70 m și oferă o capacitate de ridicare la vârf de 3250 kg. Versiunea cu cabluri de oțel, 270 EC-B 12, cu braț de 70 m are o capacitate de ridicare la vârf de 2850 kg. Puternicele unități de ridicare și operarea în 2 ramuri fac ambele macarale deosebit de eficiente. Noile macarale vor înlocui modelele existente Liebherr 250 EC-B și 278 EC-B Fiber.

Seria „Tough Guys” a fost proiectata pentru transport și montare simple, ceea ce oferă, de asemenea, avantaje majore de cost pentru companiile de închiriere. Contrabrațul, platforma de rotire și segmentele de braț pot fi transportate pe șantier în doar patru unități de transport, datorită sistemului lor inteligent de stivuire (lucru ce contribuie, de asemenea, la reducerea gazelor cu efect de seră). Brațul și contrabrațul pot fi atașate la platforma de rotire cu ușurință, convenabil și în siguranță. Toate acestea sunt posibile datorita conectorilor quick-release Liebherr. În funcție de cerințele de șantier, brațul poate fi extins sau redus cu secțiuni din 2,5 în 2,5 m.

Ambele macarale au o conexiune de turn 21 HC 290. Acest sistem de turn (de 2,1 x 2,1 m) este alegerea perfectă în ceea ce privește performanța și economia. Permite o înălțime maximă sub cârlig de 71,5 m. Modelul 24 HC 630 (dimensiuni: 2,4 x 2,4 m) permite atingerea unei înălțimi maxime sub cârlig de 91,7 m.

Pentru a asigura operarea sigură a macaralei, este esențial ca operatorul să aibă în orice moment o vedere perfectă asupra macaralei și asupra santierului. Cabina operatorului de macara LiCAB are un panou de control ergonomic și geamuri mari care asigură o vizibilitate perfectă. De asemenea, include noul display de 12 inch, cu conceptul său intuitiv de control.

Sistemul de operare al macaralei turn (TC-OS) le permite operatorilor și inginerilor de montaj meniuri speciale, o selecție extinsă de limbi și unități de masură ușor de înțeles. În plus, sistemele inteligente de asistență – Load Plus (creștere cu până la 20% a capacității de ridicare), Micromove (poziționarea fină a sarcinilor) și ABB (sistemul de limitare a intervalului de operare) – vin în ajutorul operatorului de macara și îi permit să ridice sarcinile în siguranță.

300 EC-B 12 Fiber și 270 EC-B 12 se potrivesc perfect în seria de succes al „Tough Guys” prin performanța, flexibilitatea și economia lor. De la o macara mică de oraș la un expert mare în manipulare – macaralele EC-B acoperă o gamă largă de operațiuni. Iar datorită designului lor, pe șantierele limitate de spatiu pot lucra concomitent mai multe macarale turn flat-top.

MEq
By MEq august 2, 2022 14:41